2/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 4/10
(1 Review)

Alle reviews

  Aantal reviews: 1
 1. Beoordeling:

  4
  Goede app, slechte keuzemogelijkheden
  De app functioneert prima, maar het is echt niet meer mogelijk om via Tinder een serieuze relatie te zoeken. het draait allemaal nog om 1 ding. Als je daarnaar zoekt prima, anders verder kijken naar een serieuze datingsite.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Tinder

Tinder is een app voor de smartphone gericht op het samenbrengen van vrijgezelle mannen en vrouwen. Ondanks dat het bij oprichting de bedoeling was een datingapp te creëren voor serieuze relaties, staat Tinder tegenwoordig meer bekend als datingapp voor vluchtige contacten. Je kunt bij het gebruiken van Tinder profielen zien van mensen die bij jou in de buurt zijn. Je kunt deze profielen op verschillende manieren filteren, bijvoorbeeld alle vrouwen tussen de 25 en de 35 jaar oud, in een straal van 50 kilometer bij jou vandaan. Op die manier kun je profielen vinden die overeenkomen met jouw wensen. Daarna kun je elke dag een aantal profielen bekijken, en ze naar links of naar rechts swipen. Degene aan de andere kant ziet ook jouw profiel op een gegeven moment langskomen en beoordeelt deze. Als jij beide naar rechts swipet, heb je een match. Hierna is het mogelijk met elkaar te chatten om elkaar beter te leren kennen, of om bijvoorbeeld een afspraak te maken. Tinder is inmiddels uitgegroeid tot een wereldwijd bekend merk, in meer dan 50 landen kun je de app gebruiken. Als je Tinder veel gebruikt kun je ook kiezen voor een betaald abonnement. Daarmee wordt het onder andere mogelijk om onbeperkt profielen te bekijken, en kun je zogeheten “Superlikes” uitdelen. De ontvanger hiervan weet dan dat jij zeer geinteresseerd bent in zijn of haar profiel. De datingapp is gratis te downloaden en is te gebruiken op zowel IOS als Android telefoons.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Tinder. De gemiddelde beoordeling van 4/10 is gebaseerd op 1 gecontroleerde review met 2 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Heeft u een datingprofiel bij Tinder? Heeft u al een of meerdere dates gehad of juist niet? Laat een review achter over uw ervaring en help zo anderen om een goede beslissing te nemen welke site zij willen gebruiken. Wat vindt u van de kosten en opzichte van de ervaring? Heeft u uw profiel opgezegd en zo ja, hoe ging dat? Misschien hebt u uw huidige partner wel ontmoet via Tinder!

Door feedback en ervaringen met elkaar te blijven delen kunnen we in de toekomst steeds betere en gerichtere keuzes maken wat betreft online daten. Reviews helpen bij het maken van een keuze voor een betrouwbare datingsite of app. Help anderen door jouw beoordeling te geven over Tinder en laat zien welke ervaring jij hebt gehad over de site, de dates, het contact en de kosten.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Tinder

Tinder

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.