5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

99designs

99designs is een wereldwijde online marktplaats voor grafisch ontwerp die freelance ontwerpers in contact brengt met klanten die creatieve diensten nodig hebben. Opgericht in 2008 en met het hoofdkantoor in Melbourne, Australië, heeft het bedrijf sindsdien zijn bereik uitgebreid om een wereldwijd klantenbestand te bedienen. Het platform is actief in het leveren van diverse en hoogwaardige ontwerpoplossingen aan zowel bedrijven als particulieren. Het kernconcept van 99designs draait om crowdsourcing van ontwerpwerk via ontwerpwedstrijden, waarbij klanten kunnen kiezen uit meerdere inzendingen van ontwerpers die meedingen naar hun project. Opdrachtgevers kunnen een ontwerpopdracht opstellen met hun eisen, een budget vaststellen en de duur van de wedstrijd kiezen. Ontwerpers uit de hele wereld kunnen dan hun werk insturen, waarbij de klant feedback en revisies geeft totdat hij tevreden is met het uiteindelijke ontwerp. Na afloop kiest de klant een winnend ontwerp en krijgt de ontwerper de prijs van de wedstrijd. De website biedt ook een dienst ‘Zoek een ontwerper’, waar klanten door de portfolio’s van ontwerpers kunnen bladeren en direct een professional kunnen inhuren voor één-op-één projecten. Dit geeft klanten de flexibiliteit om te kiezen tussen de competitieve omgeving van een ontwerpwedstrijd of een meer persoonlijke samenwerking met een specifieke ontwerper. 99designs voorziet in een breed scala aan ontwerp behoeften, waaronder logo-ontwerp, webdesign, verpakkingsontwerp, illustratie en andere grafische diensten. Het platform heeft een grote gemeenschap van freelance ontwerpers aangetrokken, waardoor klanten toegang hebben tot een gevarieerde pool van creatief talent. Volgens getuigenissen op de website is 99designs een populaire keuze geworden voor bedrijven en particulieren die op zoek zijn naar creatieve oplossingen dankzij het crowdsourcing model, transparante prijzen en de mogelijkheid om een uitgebreid netwerk van getalenteerde ontwerpers aan te boren.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met 99designs. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Voordat je in zee gaat met een bedrijf, bijvoorbeeld 99designs, wil je natuurlijk graag weten of deze partij goed wordt beoordeeld door echte klanten en gebruikers. Daarom is het verstandig van te voren de reviews te lezen over 99designs. Is het bedrijf betrouwbaar en houden zij zich aan de afspraken? Is de prijs goed en zijn er bijvoorbeeld echte kortingen, of is de prijs/kwaliteit verhouding zoals je deze zou willen?

Echte reviews worden bij ons geschreven door echte klanten, wij beoordelen elke review handmatig om dit zo goed mogelijk te kunnen waarborgen. Zo krijg jij een betrouwbaar beeld van een bedrijf. Betaalde reviews geven soms een te rooskleurig beeld of reviewsites hebben juist een te negatief beeld. Wij nodigen klanten uit tot het schrijven van echte ervaringen, zowel goed als slecht, voor een realistisch en betrouwbaar verhaal.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk 99designs

99designs

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.