5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Uniplaces

Uniplaces is een online platform met als hoofddoel het stroomlijnen van het proces van het vinden en boeken van studentenhuisvesting. Het platform fungeert als een marktplaats die studenten, verhuurders en vastgoedbeheerders met elkaar in contact brengt, waardoor het voor studenten gemakkelijker wordt om geschikte woonruimte te vinden tijdens hun studie in het buitenland of in het buitenland. Uniplaces is actief in veel Europese steden en biedt een breed scala aan huisvestingsmogelijkheden, waaronder gedeelde flats, privékamers, studio’s en hele appartementen. Via de gebruiksvriendelijke interface van het platform kunnen studenten zoeken op basis van verschillende criteria, zoals locatie, prijs, voorzieningen en kamertype. Elke aanbieding bevat gedetailleerde beschrijvingen, foto’s van hoge kwaliteit en soms zelfs virtuele rondleidingen, waardoor een uitgebreid overzicht van de woning wordt gegeven. Volgens hun website streven ze naar een veilige en transparante boekingservaring. Om de betrouwbaarheid van de advertenties te garanderen, heeft het platform een team van professionals in dienst die de woningen controleren en de door de verhuurders verstrekte informatie valideren. Het betalingssysteem beschermt zowel studenten als verhuurders tegen mogelijke fraude. Om het boekingsproces te vereenvoudigen stelt Uniplaces studenten in staat om volledig online een woning te boeken, zonder dat ze persoonlijk langs hoeven te komen. Zodra een student een geschikte woning heeft gevonden, kan hij deze reserveren door een veilige betaling via het platform te verrichten. De verhuurder heeft dan 48 uur de tijd om de reserveringsaanvraag te accepteren of te weigeren. Bij acceptatie betaalt de student servicekosten aan Uniplaces en zorgt het platform voor de overdracht van de aanbetaling en huurbetalingen tussen de student en de verhuurder.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Uniplaces. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Bij veel dienstverleners ga je een samenwerking voor langere tijd aan. Ben jij benieuwd wat anderen van Uniplaces vinden of vonden en of zij betrouwbaar te werk gaan? Lees dan de onafhankelijke reviews om een goed beeld te krijgen van Uniplaces. Bijvoorbeeld over de service, klantvriendelijkheid en bereikbaarheid. Ook of de functionaliteit goed bevalt kun je hierin goed beoordelen.

Heb jij een ervaring met Uniplaces en wil je deze graag delen met andere potentiele klanten? Die kun je hier schrijven, we nodigen je uit dit zo uitgebreid mogelijk te doen om het platform zo nuttig mogelijk te maken. Echte onafhankelijke reviews zijn namelijk schaars, maar voor het vormen van een goede mening over Uniplaces voordat je klant wordt is het wel een zeer goede methode.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Uniplaces

Uniplaces

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.