5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Adzooma

Adzooma is een digitaal marketingplatform dat een reeks tools en diensten biedt om bedrijven van elke omvang te helpen hun online reclamecampagnes te optimaliseren en te automatiseren. Het platform is ontworpen om het proces van het creëren, beheren en analyseren van digitale reclamecampagnes via meerdere kanalen, waaronder Google Ads, Facebook en Microsoft Advertising, te vereenvoudigen. De belangrijkste kenmerken van Adzooma zijn een krachtig dashboard voor campagnebeheer, geavanceerde rapportage- en analysetools, geautomatiseerde optimalisatiealgoritmen en AI-gestuurde advertentiesuggesties. Het platform biedt ook een reeks integraties met populaire tools van derden, zoals Google Analytics, Shopify en WooCommerce. Het prijsmodel van Adzooma is gebaseerd op een gelaagd abonnementssysteem, met plannen die beginnen met een gratis basisversie en oplopen tot uitgebreidere pakketten met extra functies en ondersteuning.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Adzooma. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Lees op deze pagina beoordelingen over Adzooma en help anderen door ook jouw ervaringen achter te laten. Ben jij klant bij Adzooma? Deel dan jouw ervaring, in de vorm van een beoordeling. Door te vertellen hoe dit bevalt, van aankoop tot service, of onverhoopte klacht, helpt u anderen een compleet beeld te krijgen. zowel positieve als negatieve ervaringen zijn belangrijk om een betrouwbaar overzicht te ontwikkelen.

Om te zorgen voor onafhankelijke en eerlijke reviews, worden alle geplaatste beoordelingen gecontroleerd en eventueel gemodereerd bij onwaarheden of schending van onze richtlijnen. Help mee om voor iedereen een zo goed mogelijke basis te creëren, door zoveel mogelijk ervaringen en feedback te delen kunnen er betere beslissingen worden genomen in het aankoopproces.

Lees onafhankelijke reviews van klanten over Adzooma! Zie welke ervaringen zij hebben gehad met de aankoop, service en de betrouwbaarheid bij dit bedrijf.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Adzooma

Adzooma

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.