5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Cognism

Cognism is een B2B sales acceleration platform dat gebruik maakt van AI en machine learning om bedrijven te helpen leads van hoge kwaliteit te genereren, in gesprek te gaan met prospects en meer deals te sluiten. Het platform is ontworpen om het verkoopproces te stroomlijnen door gebruikers toegang te geven tot een reeks tools en functies waarmee ze gerichte prospectlijsten kunnen samenstellen, outreach kunnen automatiseren en prestatiecijfers kunnen bijhouden. Een van de specialiteiten van Cognism is haar wereldwijde database van meer dan 400 miljoen contacten, inclusief geverifieerde e-mailadressen, telefoonnummers en bedrijfsinformatie. Gebruikers kunnen deze database doorzoeken met behulp van een reeks filters, zoals functietitel, bedrijfstak en bedrijfsgrootte, om zeer gerichte lijsten van potentiële prospects samen te stellen. Zodra een lijst is aangemaakt, stelt het platform van Cognism gebruikers in staat om geautomatiseerde e-mail en social media campagnes te sturen met gepersonaliseerde berichten en dynamische inhoud. Het platform bevat ook een reeks analysetools om de campagneprestaties te volgen, zoals open rates, click-through rates en responspercentages. Naast de outreachmogelijkheden biedt Cognism ook een reeks tools om bedrijven te helpen bij het beheren en onderhouden van hun bestaande klantrelaties. Deze tools omvatten account-based marketing, lead scoring en CRM integratie.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Cognism. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Onlangs gebruik gemaakt van de diensten van Cognism, of maak je daar nog steeds gebruik van? Schrijf dan hieronder een review over jouw ervaringen, opmerkingen en feedback. Met deze review help je anderen die overwegen om ook gebruik te maken van Cognism, om een completer beeld te krijgen. Alle reviews worden gecontroleerd op valsheid en onwaarheden zodat alleen echte en onderbouwde reviews worden weergegeven.

Ben je opzoek naar ervaringen bij Cognism dan kun je op deze pagina de reviews lezen. Kom erachter hoe betrouwbaar Cognism is ervaren, wat de voor- en nadelen van hun diensten zijn en hoe andere dit hebben beleefd.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Cognism

Cognism

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.