5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Alarmed

Steeds meer mensen schaffen tegenwoordig alarmsystemen aan, en er wordt ook veel reclame voor gemaakt. Een bedrijf dat zelf aangeeft dat ze slimme oplossing bouwen voor inbraakpreventie is Alarmed. Het systeem dat zij hebben gecreëerd wordt veel onderscheiden met prijzen van allerlei instanties in Europa. Dit komt doordat ze verschillende detectiesystemen combineren om op slimme wijze zaken als inbraak, brand of ongelukken kunnen detecteren. Dit doen zij met een smart home productenlijn, met allerlei verschillende artikelen en modules die samen een totaalpakket aan veiligheid bieden. Het is ook mogelijk om enkele onderdelen van het pakket los aan te schaffen en te koppelen met de centrale basisunit van Alarmed. Alle detectoren, sensoren en apparaten staan overzichtelijk onder elkaar in de webshop. Hier is ook veel informatie beschikbaar over de werking van de beveligingsunits en alle bijbehorende accessoires.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Alarmed. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Benieuwd naar ervaringen met de diensten van Alarmed? Dan kun je op deze pagina reviews lezen van echte klanten die jou al voor gingen. Alle reviews zijn gecontroleerd en zorgen voor een zo betrouwbaar en compleet mogelijk beeld van Alarmed. Lees in de reviews ervaringen van andere klanten die de dienst al hebben gebruikt.

Was je onlangs of ben je nog steeds klant van Alarmed, help dan anderen met het verkrijgen van betrouwbare informatie. Laat in een review jouw ervaringen achter op het gebied van bijvoorbeeld service en maak het totale beeld dat we van Alarmed kunnen vormen completer. Dankzij jouw review kunnen potentiële klanten een meer onderbouwde keuze maken.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Alarmed

Alarmed

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.