Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews
Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews
Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews

Zoma Opleidingen

ZoMa opleidingen is een instituut waar op verschillende niveaus opleidingen en cursussen worden aangeboden. Het gaat hierbij bijvoorbeeld om Reiki, Yoga of Holistische Coaching. Naar eigen zeggen is ZoMa het grootste holistische onderwijsinstituut van Nederland. Je kunt de opleidingen grotendeels thuis volgen, maar er zijn ook twee locaties waar klassikaal les gegeven kan worden. Deze zijn aanwezig in Westervoort en Moerkapelle. De groepen worden klein gehouden zodat er veel tijd is voor persoonlijke aandacht en coaching. Het bedrijf voldoet aan verschillende keurmerken en certificeringen. Zo is het zelfs mogelijk om een geldig HBO diploma te halen bij ZoMa. Naast de opleidingen en cursussen is er ook een webshop aanwezig op de website. Hier is veel materiaal te bestellen, van boeken tot accessoires. Alle informatie over het actuele cursusaanbod is beschikbaar via de website zoma-opleidingen.nl.

Schrijf jij ook een review?

Bij veel dienstverleners ga je een samenwerking voor langere tijd aan. Ben jij benieuwd wat anderen van Zoma Opleidingen vinden of vonden en of zij betrouwbaar te werk gaan? Lees dan de onafhankelijke reviews om een goed beeld te krijgen van Zoma Opleidingen. Bijvoorbeeld over de service, klantvriendelijkheid en bereikbaarheid. Ook of de functionaliteit goed bevalt kun je hierin goed beoordelen.

Heb jij een ervaring met Zoma Opleidingen en wil je deze graag delen met andere potentiele klanten? Die kun je hier schrijven, we nodigen je uit dit zo uitgebreid mogelijk te doen om het platform zo nuttig mogelijk te maken. Echte onafhankelijke reviews zijn namelijk schaars, maar voor het vormen van een goede mening over Zoma Opleidingen voordat je klant wordt is het wel een zeer goede methode.

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn HIER.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Lees reviews en bekijk Zoma Opleidingen

Zoma Opleidingen

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.