5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

OM

De nieuwe energieleverancier om is een bedrijf dat het aanbieden van energie overzichtelijker, duurzamer en eerlijker wil maken. Zij zijn een collectief van verschillende soorten bedrijven die gezamenlijk deze eerlijke dienstverlening mogelijk proberen te maken. Zij doen dit onder andere door transparant te zijn naar hun klanten over de kosten en verbruikscijfers. Tevens willen ze eerlijk zijn over de herkomst van energie, de impact op het milieu en helpen ze zowel bedrijven als particulieren bij het besparen van energie. Informatie over tarieven, overstappen en andere mogelijkheden zijn allemaal te vinden via de website van om: samenom.nl. Hier kun je ook uitrekenen wat een nieuw energiecontract jou zou kunnen gaan kosten bij het bedrijf. Wil je precies weten welke zonneparken of windparken aangesloten zijn bij het om collectief? Of ben je benieuwd hoe jij op een gemakkelijke manier energie kunt besparen? Ook dit is te vinden op de website van om.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met OM. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Enkele belangrijke dingen bij dienstverleners zijn de prijs/kwaliteit verhouding, mogelijke kortingen, betrouwbaarheid en bereikbaarheid. Veel bedrijven doen hierover beloftes op hun website. Maar kunnen ze deze ook waarmaken? Door reviews te lezen over OM van echte klanten en gebruikers krijg je een goed beeld van de diensten. Zo weet jij zeker of OM iets voor jou is en betrouwbaar te werk gaat.

De reviews op dit platform worden handmatig gecontroleerd zodat zowel goede als slechte ervaringen van echte klanten komen. Wij raden je aan om bij het kiezen voor een dienstverlener altijd goed vooronderzoek te doen omdat je meestal voor langere tijd in zee gaat met een partij. Als je na het lezen van de beoordelingen overtuigd bent, of juist niet, heb je dit gebaseerd op ervaringen van echte klanten. Als je al gebruiker bent nodigen we je uit je ervaringen hier te delen om toekomstige klanten te helpen en het bedrijf te laten weten wat je van ze vindt.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees de reviews en open de website van OM

Als je hieronder op accepteren klikt, wordt automatisch de website van het bedrijf geopend en kun je op onze website authentieke beoordelingen lezen van echte klanten en bezoekers. Dit kan je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen over een aankoop bij OM.

Je kunt op onze website meer informatie vinden over hoe we de echtheid van beoordelingen garanderen. Ons privacybeleid en andere relevante informatie kun je ook direct hier vinden. Gebruik de onderstaande knoppen om de bedrijfswebsite te openen en de reviews te lezen, of om deze niet te openen en deze melding te sluiten.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.