5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Amberscript

De oplossingen van Amberscript zijn allemaal gericht op het omzetten van audio in transcripties en ondertiteling. Het gaat hierbij bijvoorbeeld om het ondertitelen van filmpjes en video’s. Door het gebruik van zelflerende machines kan Amberscript ervoor zorgen dat audio wordt omgezet in geschreven taal. Dit kan dan vervolgens weer gebruikt worden voor het maken van scripts of het creëren van ondertiteling. Er zijn verschillende varianten beschikbaar. Voor een ruwe versie kan uitsluitend gebruik worden gemaakt van de computers van Amberscript. Voor het maken van een perfecte tekst is het noodzakelijk deze nog te laten nakijken door professionals. Deze kunnen de fouten eruit halen en zorgen voor een perfecte zinsbouw. Deze service biedt Amberscript ook aan, zowel in een prijs per woord als een abonnementsvorm. Naar eigen zeggen hebben al meer dan een miljoen klanten wereldwijd gebruik gemaakt van de service. Meer informatie en bijvoorbeeld de prijzen kun je vinden op de website amberscript.com.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Amberscript. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Voordat je in zee gaat met een bedrijf, bijvoorbeeld Amberscript, wil je natuurlijk graag weten of deze partij goed wordt beoordeeld door echte klanten en gebruikers. Daarom is het verstandig van te voren de reviews te lezen over Amberscript. Is het bedrijf betrouwbaar en houden zij zich aan de afspraken? Is de prijs goed en zijn er bijvoorbeeld echte kortingen, of is de prijs/kwaliteit verhouding zoals je deze zou willen?

Echte reviews worden bij ons geschreven door echte klanten, wij beoordelen elke review handmatig om dit zo goed mogelijk te kunnen waarborgen. Zo krijg jij een betrouwbaar beeld van een bedrijf. Betaalde reviews geven soms een te rooskleurig beeld of reviewsites hebben juist een te negatief beeld. Wij nodigen klanten uit tot het schrijven van echte ervaringen, zowel goed als slecht, voor een realistisch en betrouwbaar verhaal.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Amberscript

Amberscript

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.