5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Podimo

Podimo is een platform met audio entertainment. Dat uit zich vooral in podcasts en luisterboeken. Dit segment is de laatste jaren zeer sterk groeiende. Podimo is pas in 2019 opgericht maar momenteel al actief in meer dan 20 landen. Je kunt de dienstverlening vergelijken met andere streamingdiensten. Je neemt een abonnement op Podimo waarmee je daarna kunt luisteren naar alle podcasts die op het platform staan. Momenteel staan er al honderden verschillende shows op Podimo. De makers die aangesloten zijn op het platform kunnen op deze manier geld verdienen aan hun content. Voor de abonnees is onbeperkt toegang tot alles wat op Podimo staat, hierdoor kunnen klanten dingen ontdekken waarvan ze zelf misschien nog niet wisten dat ze het interessant vonden. In vrijwel alle mogelijke categorieën zijn shows te beluisteren, die verschillen in kwaliteit en populariteit.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Podimo. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Benieuwd naar ervaringen met de diensten van Podimo? Dan kun je op deze pagina reviews lezen van echte klanten die jou al voor gingen. Alle reviews zijn gecontroleerd en zorgen voor een zo betrouwbaar en compleet mogelijk beeld van Podimo. Lees in de reviews ervaringen van andere klanten die de dienst al hebben gebruikt.

Was je onlangs of ben je nog steeds klant van Podimo, help dan anderen met het verkrijgen van betrouwbare informatie. Laat in een review jouw ervaringen achter op het gebied van bijvoorbeeld service en maak het totale beeld dat we van Podimo kunnen vormen completer. Dankzij jouw review kunnen potentiële klanten een meer onderbouwde keuze maken.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Podimo

Podimo

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.