5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

AngelVPN

AngelVPN is een Virtual Private Network (VPN) serviceprovider die zijn gebruikers verbeterde online beveiligings- en privacyfuncties biedt. De service is ontworpen om internetverkeer te versleutelen, zodat gebruikersgegevens privé blijven en niet kunnen worden afgeluisterd. Het aanbod van AngelVPN is gericht op zowel individuele als zakelijke gebruikers die hun privacy willen behouden en internetbeperkingen willen omzeilen. Een van de belangrijkste kenmerken van AngelVPN is de 256-bits AES-encryptie, een robuuste industriestandaard die een veilige online omgeving biedt. De service bevat ook een Internet Kill Switch, die is ontworpen om de internetverbinding te verbreken als de VPN-verbinding wordt verbroken, zodat de privacy continu wordt beschermd. Bovendien ondersteunt AngelVPN tot 10 gelijktijdige verbindingen, waardoor meerdere apparaten onder één account beveiligd kunnen worden. AngelVPN beheert een groot netwerk van meer dan 6500 servers in meer dan 45 landen, die wereldwijde toegang en betrouwbare verbindingssnelheden bieden. Dit uitgebreide servernetwerk stelt gebruikers in staat om geobeperkingen te omzeilen en toegang te krijgen tot een breed scala aan inhoud van verschillende locaties over de hele wereld. De service ondersteunt ook gesplitste tunneling, waardoor gebruikers versleuteld en onversleuteld verkeer tegelijkertijd op hetzelfde apparaat kunnen beheren.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met AngelVPN. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Bij veel dienstverleners ga je een samenwerking voor langere tijd aan. Ben jij benieuwd wat anderen van AngelVPN vinden of vonden en of zij betrouwbaar te werk gaan? Lees dan de onafhankelijke reviews om een goed beeld te krijgen van AngelVPN. Bijvoorbeeld over de service, klantvriendelijkheid en bereikbaarheid. Ook of de functionaliteit goed bevalt kun je hierin goed beoordelen.

Heb jij een ervaring met AngelVPN en wil je deze graag delen met andere potentiele klanten? Die kun je hier schrijven, we nodigen je uit dit zo uitgebreid mogelijk te doen om het platform zo nuttig mogelijk te maken. Echte onafhankelijke reviews zijn namelijk schaars, maar voor het vormen van een goede mening over AngelVPN voordat je klant wordt is het wel een zeer goede methode.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees de reviews en open de website van AngelVPN

Als je hieronder op accepteren klikt, wordt automatisch de website van het bedrijf geopend en kun je op onze website authentieke beoordelingen lezen van echte klanten en bezoekers. Dit kan je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen over een aankoop bij AngelVPN.

Je kunt op onze website meer informatie vinden over hoe we de echtheid van beoordelingen garanderen. Ons privacybeleid en andere relevante informatie kun je ook direct hier vinden. Gebruik de onderstaande knoppen om de bedrijfswebsite te openen en de reviews te lezen, of om deze niet te openen en deze melding te sluiten.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.