5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Pragmatic Institute

Pragmatic Institute is een toonaangevende aanbieder van deskundige training voor data-, ontwerp- en productteams en biedt een transformationeel partnerschap voor moderne bedrijven. Met meer dan 250.000 alumni en 10.000 opgeleide bedrijven in meer dan 50 landen is Pragmatic Institute een wereldwijd erkende aanbieder van opleidingen op deze gespecialiseerde gebieden. Het instituut biedt een scala aan cursussen en workshops, waaronder AI-training voor productprofessionals en een professioneel certificaat in Foundations, dat een uitgebreid inzicht biedt in de marktkansen. Hun trainingsprogramma’s bestrijken verschillende aspecten van productmanagement, data science en design en zijn op maat gemaakt om de strategische focus te vergroten, de klanttevredenheid te verbeteren en de omzet te verhogen. De aanpak van The Pragmatic Institute is praktisch en bruikbaar, en levert direct resultaat op. Ze bieden openbare face-to-face trainingen in steden over de hele wereld, live online sessies, flexibele on-demand trainingen en privé sessies voor teams. Hun cursussen zijn ontworpen om professionals uit te rusten met de tools en technieken die ze nodig hebben om uit te blinken in hun functie, van het begrijpen van de behoeften van de markt tot het lanceren van succesvolle producten en oplossingen. Naast training biedt Pragmatic Institute een compleet ecosysteem van hulpmiddelen zoals artikelen, podcasts, ebooks, infographics en webinars om continu leren te ondersteunen. Ze bieden ook certificeringen van wereldklasse die worden erkend door bedrijven over de hele wereld en die een waardevolle aanwinst kunnen zijn voor loopbaanontwikkeling.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Pragmatic Institute. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Onlangs gebruik gemaakt van de diensten van Pragmatic Institute, of maak je daar nog steeds gebruik van? Schrijf dan hieronder een review over jouw ervaringen, opmerkingen en feedback. Met deze review help je anderen die overwegen om ook gebruik te maken van Pragmatic Institute, om een completer beeld te krijgen. Alle reviews worden gecontroleerd op valsheid en onwaarheden zodat alleen echte en onderbouwde reviews worden weergegeven.

Ben je opzoek naar ervaringen bij Pragmatic Institute dan kun je op deze pagina de reviews lezen. Kom erachter hoe betrouwbaar Pragmatic Institute is ervaren, wat de voor- en nadelen van hun diensten zijn en hoe andere dit hebben beleefd.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees de reviews en open de website van Pragmatic Institute

Als je hieronder op accepteren klikt, wordt automatisch de website van het bedrijf geopend en kun je op onze website authentieke beoordelingen lezen van echte klanten en bezoekers. Dit kan je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen over een aankoop bij Pragmatic Institute.

Je kunt op onze website meer informatie vinden over hoe we de echtheid van beoordelingen garanderen. Ons privacybeleid en andere relevante informatie kun je ook direct hier vinden. Gebruik de onderstaande knoppen om de bedrijfswebsite te openen en de reviews te lezen, of om deze niet te openen en deze melding te sluiten.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.