5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(1 Review)

Alle reviews

  Aantal reviews: 1
 1. Beoordeling:

  10
  Goed geregeld
  Zoals verwacht van de ANWB was het huren van een auto simpel en snel geregeld.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

ANWB Autoverhuur

Bij ANWB Autoverhuur is het mogelijk om een auto te huren met een unieke all-inclusive formule mits de huurder een ANWB lid is of wordt. De voordelen van het huren bij ANWB zijn: Geen eigen risico, Verzekerd tegen schade en diefstal, Onbeperkte kilometers, Tweede bestuurder gratis en de reservering is helemaal vrijblijvend. ANWB werkt samen met Hertz waardoor het mogelijk is om ten alle tijden in Nederland en Europa een auto te huren. Een vereiste voor de verhuur is dat de bestuurder ANWB lid is, minstens 21 jaar oud is en een creditcard heeft die op zijn of haar naam staat. Bekijk alle voorwaarden en informatie op de website van ANWB.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met ANWB Autoverhuur. De gemiddelde beoordeling van 10/10 is gebaseerd op 1 gecontroleerde review met 5 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Enkele belangrijke dingen bij dienstverleners zijn de prijs/kwaliteit verhouding, mogelijke kortingen, betrouwbaarheid en bereikbaarheid. Veel bedrijven doen hierover beloftes op hun website. Maar kunnen ze deze ook waarmaken? Door reviews te lezen over ANWB Autoverhuur van echte klanten en gebruikers krijg je een goed beeld van de diensten. Zo weet jij zeker of ANWB Autoverhuur iets voor jou is en betrouwbaar te werk gaat.

De reviews op dit platform worden handmatig gecontroleerd zodat zowel goede als slechte ervaringen van echte klanten komen. Wij raden je aan om bij het kiezen voor een dienstverlener altijd goed vooronderzoek te doen omdat je meestal voor langere tijd in zee gaat met een partij. Als je na het lezen van de beoordelingen overtuigd bent, of juist niet, heb je dit gebaseerd op ervaringen van echte klanten. Als je al gebruiker bent nodigen we je uit je ervaringen hier te delen om toekomstige klanten te helpen en het bedrijf te laten weten wat je van ze vindt.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk ANWB Autoverhuur

ANWB Autoverhuur

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.