5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(1 Review)

Alle reviews

  Aantal reviews: 1
 1. Beoordeling:

  10
  Helder en degelijk
  Als leek spring je in het diepe, maar de demo mogelijkheden en de live-chat zijn redders! Het platform is helder en degelijk opgezet maar vergt wel een beetje inzicht en oefening. Ik ben inmiddels tevreden gebruiker en kan zelfstandig met het platform werken, daarom raad ik dit aan aan iedereen die graag wil handelen.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

FXFlat

Op de website fxflat.com kunt u terecht bij een professionele Broker. Al meer dan 20 jaar is FXFLAT actief in deze markt, reviews worden actief verzameld via Trustpilot. Als u gaan handelen bij FXFlat dan kunt u gebruik maken van het toonaangevende handelsplatform TWS en ook van de mobiele app. Als gebruiker kunt u wereldwijd handelen op 135 beurzen in 33 landen. FXFLAT biedt regelmatig webinars met relevante informatie om u op weg te helpen en up to date te houden. Om te starten is het mogelijk om een demo rekening te openen alvorens u met echter beurzen en waarden aan de gang gaat. Aanmelden kan via de website via email, telefoon en daarnaast is contact via de live-chat mogelijk voor vragen waar u direct antwoord op wilt.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met FXFlat. De gemiddelde beoordeling van 10/10 is gebaseerd op 1 gecontroleerde review met 5 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Lees op deze pagina beoordelingen over FXFlat en help anderen door ook jouw ervaringen achter te laten. Ben jij klant bij FXFlat? Deel dan jouw ervaring, in de vorm van een beoordeling. Door te vertellen hoe dit bevalt, van aankoop tot service, of onverhoopte klacht, helpt u anderen een compleet beeld te krijgen. zowel positieve als negatieve ervaringen zijn belangrijk om een betrouwbaar overzicht te ontwikkelen.

Om te zorgen voor onafhankelijke en eerlijke reviews, worden alle geplaatste beoordelingen gecontroleerd en eventueel gemodereerd bij onwaarheden of schending van onze richtlijnen. Help mee om voor iedereen een zo goed mogelijke basis te creëren, door zoveel mogelijk ervaringen en feedback te delen kunnen er betere beslissingen worden genomen in het aankoopproces.

Lees onafhankelijke reviews van klanten over FXFlat! Zie welke ervaringen zij hebben gehad met de aankoop, service en de betrouwbaarheid bij dit bedrijf.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk FXFlat

FXFlat

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.