Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews
Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews
Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews

Babbel

Iedereen die een nieuwe taal wil leren loopt tegen de uitdaging aan om aan goed lesmateriaal te komen. Babbel.com heeft dit opgelost voor deze mensen en biedt via de website en via de mobiele app vele interactieve mogelijkheden om een nieuwe taal te leren lezen, schrijven, begrijpen en spreken. Dankzij online lessen, podcasts, spellen, videos en meer kunnen gebruikers op allerlei manieren de gewenste taal leren. Via de website kan een abonnement worden gekozen, er zijn diverse abonnementen beschikbaar die verschillende opties bieden. Afhankelijk van de wensen van de klant kan dus het best passende abonnement worden gestart. Babbel.com is beschikbaar in vele talen zodat mensen over de hele wereld een taal naar keuze kunnen leren. Bedrijven kunnen ook gebruik maken van de diensten van Babbel, hiervoor is een aparte pagina beschikbaar op de website.

Schrijf jij ook een review?

Onlangs gebruik gemaakt van de diensten van Babbel, of maak je daar nog steeds gebruik van? Schrijf dan hieronder een review over jouw ervaringen, opmerkingen en feedback. Met deze review help je anderen die overwegen om ook gebruik te maken van Babbel, om een completer beeld te krijgen. Alle reviews worden gecontroleerd op valsheid en onwaarheden zodat alleen echte en onderbouwde reviews worden weergegeven.

Ben je opzoek naar ervaringen bij Babbel dan kun je op deze pagina de reviews lezen. Kom erachter hoe betrouwbaar Babbel is ervaren, wat de voor- en nadelen van hun diensten zijn en hoe andere dit hebben beleefd.

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn HIER.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Lees reviews en bekijk Babbel

Babbel

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.