Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews
Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews
Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews

Paysend

Het bedrijf Paysend is een wereldwijd actieve onderneming gespecialiseerd in het overboeken van geld in verschillende valuta’s tussen verschillende landen. Deze branche staat niet altijd even goed bekend, omdat soms de tarieven niet even inzichtelijk zijn en het wisselen of versturen van geld achteraf veel meer heeft gekost dan je van te voren dacht. De service van Paysend werkt anders, die zorgen namelijk voor een van te voren vast bedrag voor de dienstverlening van het geld verzenden. Op die manier weet je precies wat het gaat kosten. De overdracht van het bedrag is ook nog eens vrijwel instantaan geregeld. De dienstverlening is inmiddels actief in meer dan 170 landen waardoor een groot deel van de wereldbevolking toegang heeft tot de services van Paysend. Je kunt een mobiele app downloaden waarin de gehele dienstverlening toegankelijk is. Daarmee kun je op ieder gewenst moment een internationale overboeking regelen.

Schrijf jij ook een review?

Benieuwd naar ervaringen met de diensten van Paysend? Dan kun je op deze pagina reviews lezen van echte klanten die jou al voor gingen. Alle reviews zijn gecontroleerd en zorgen voor een zo betrouwbaar en compleet mogelijk beeld van Paysend. Lees in de reviews ervaringen van andere klanten die de dienst al hebben gebruikt.

Was je onlangs of ben je nog steeds klant van Paysend, help dan anderen met het verkrijgen van betrouwbare informatie. Laat in een review jouw ervaringen achter op het gebied van bijvoorbeeld service en maak het totale beeld dat we van Paysend kunnen vormen completer. Dankzij jouw review kunnen potentiële klanten een meer onderbouwde keuze maken.

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn HIER.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Lees reviews en bekijk Paysend

Paysend

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.