1/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 2/10
(1 Review)

Alle reviews

  Aantal reviews: 1
 1. Beoordeling:

  2
  Geen contact mogelijk met hun
  We wilden graag over naar dit bedrijf voor onze afvalcontainer vanwege de scherpere tarieven. mail gestuurd, geen respons. Na 2 weken nogmaals contact opgenomen om te vragen of ze mij terug wilden mailen, nu een maand later nog geen reactie. Dan maar geen nieuwe klant toch?
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Bedrijfsafval.nl

Op de website van bedrijfsafval.nl kun je voor jouw bedrijf de juiste afvalcontainer vinden en bestellen. Het bedrijf biedt afvalcontainers en lediging aan op basis van abonnementsvorm. Je kunt er zelf de container en de frequentie van de lediging van de container bepalen, vervolgens kies je de ingangsdatum van het abonnement en wordt de container geplaatst. Het bedrijf biedt containers aan voor restafval, papier en karton, gkas, swill, PMD en archiefvernietiging. Containers worden gratis geplaatst door geheel Nederland en de abonnementen kunnen maandelijks worden opgezegd. Het bedrijf wordt door klanten als zeer goed beoordeeld, namelijk met 8,4 punten van de 10 te vergeven punten in totaal op het platform Kiyoh.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Bedrijfsafval.nl. De gemiddelde beoordeling van 2/10 is gebaseerd op 1 gecontroleerde review met 1 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Lees op deze pagina beoordelingen over Bedrijfsafval.nl en help anderen door ook jouw ervaringen achter te laten. Ben jij klant bij Bedrijfsafval.nl? Deel dan jouw ervaring, in de vorm van een beoordeling. Door te vertellen hoe dit bevalt, van aankoop tot service, of onverhoopte klacht, helpt u anderen een compleet beeld te krijgen. zowel positieve als negatieve ervaringen zijn belangrijk om een betrouwbaar overzicht te ontwikkelen.

Om te zorgen voor onafhankelijke en eerlijke reviews, worden alle geplaatste beoordelingen gecontroleerd en eventueel gemodereerd bij onwaarheden of schending van onze richtlijnen. Help mee om voor iedereen een zo goed mogelijke basis te creëren, door zoveel mogelijk ervaringen en feedback te delen kunnen er betere beslissingen worden genomen in het aankoopproces.

Lees onafhankelijke reviews van klanten over Bedrijfsafval.nl! Zie welke ervaringen zij hebben gehad met de aankoop, service en de betrouwbaarheid bij dit bedrijf.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees de reviews en open de website van Bedrijfsafval.nl

Als je hieronder op accepteren klikt, wordt automatisch de website van het bedrijf geopend en kun je op onze website authentieke beoordelingen lezen van echte klanten en bezoekers. Dit kan je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen over een aankoop bij Bedrijfsafval.nl.

Je kunt op onze website meer informatie vinden over hoe we de echtheid van beoordelingen garanderen. Ons privacybeleid en andere relevante informatie kun je ook direct hier vinden. Gebruik de onderstaande knoppen om de bedrijfswebsite te openen en de reviews te lezen, of om deze niet te openen en deze melding te sluiten.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.