4.4/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 8.7/10
(3 Reviews)

Alle reviews

  Aantal reviews: 3
 1. Beoordeling:

  8
  Betrouwbaar
  Betrouwbare partner, altijd een meedenkende contactpersoon en goede resultaten.
  0

  1

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 2. Beoordeling:

  8
  Bekende en betrouwbare partij
  Zeer menselijk incassobureau dat voor zowel ons als opdrachtgever als voor de schuldenaar (hebben wij begrepen) prettig overkomt en zoekt naar een goede oplossing. Overigens kan het ook minder persoonlijk als er geen reactie komt of geen medewerking wordt verleent, dan worden wij als klant zeer goed op de hoogte gehouden.
  0

  1

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 3. Beoordeling:

  10
  Professioneel en kundig
  Onze samenwerking met GGN bevalt jaar in jaar uit goed, met name omdat de klanten die ermee in aanraking komen niet het gevoel hebben dat ze drooggeknepen worden, maar de vorderingen worden wel grootdeels betaald. Vaak komen klanten ondanks tussenkomst van GGN daarna nog wel eens terug bij ons met nieuwe opdrachten. GGN is een helaas noodzakelijke dienst die wel goed uitgevoerd dient te worden.
  0

  1

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

GGN

Het bedrijf GGN Nederland is een incassobureau wat gelooft in ‘sociaal incasseren’. Dit houdt in dat wanneer je een bedrijf hebt en een klant jouw factuur niet heeft betaald, dit incassobureau samen met deze klant zoekt naar een werkbare oplossing waarmee de factuur toch betaald kan worden. Het bedrijf is ooit ontstaan uit een samenwerking tussen vele deurwaarderskantoren verspreid over gehele Nederland. Het bedrijf wilde echter meer gaan bereiken en is daarom op deze manier gestart te werken. Het bedrijf is gevestigd in Almelo en is doordeweeks telefonisch bereikbaar van half negen ’s ochtends tot vijf uur ’s avonds. Het bedrijf heeft, naast Almelo, ook vestigingen in Arnhem, Rotterdam, Tilburg, Utrecht en Zwolle. Het bedrijf GGN Nederland is aangesloten bij het BFT (Bureau Financieel Toezicht) en voldoet aan strenge eisen op financieel vlak.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met GGN. De beoordeling van 8.7/10 is gebaseerd op 3 gecontroleerde reviews met een gemiddelde van 4.35 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Onlangs gebruik gemaakt van de diensten van GGN, of maak je daar nog steeds gebruik van? Schrijf dan hieronder een review over jouw ervaringen, opmerkingen en feedback. Met deze review help je anderen die overwegen om ook gebruik te maken van GGN, om een completer beeld te krijgen. Alle reviews worden gecontroleerd op valsheid en onwaarheden zodat alleen echte en onderbouwde reviews worden weergegeven.

Ben je opzoek naar ervaringen bij GGN dan kun je op deze pagina de reviews lezen. Kom erachter hoe betrouwbaar GGN is ervaren, wat de voor- en nadelen van hun diensten zijn en hoe andere dit hebben beleefd.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk GGN

GGN Nederland

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.