5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Broekhuis

Broekhuis is een autobedrijf dat een breed scala aan diensten biedt op het gebied van auto’s, bedrijfswagens en campers. Het portfolio van het bedrijf omvat de verkoop van nieuwe en gebruikte voertuigen, met verschillende merken en modellen voor een gevarieerde klantenkring. Broekhuis positioneert zichzelf als een totaaloplossing voor zowel individuele als zakelijke mobiliteitsbehoeften. Een aspect van Broekhuis’ aanbod is de toewijding aan elektrische voertuigen, die de groeiende trend en vraag naar duurzame transportoplossingen weerspiegelt. Het bedrijf biedt informatie en opties voor diegenen die geïnteresseerd zijn in elektrisch rijden, wat aangeeft dat het bedrijf zich aanpast aan de moderne trends in de auto-industrie. Naast de verkoop van voertuigen legt Broekhuis sterk de nadruk op onderhoud en service. Het bedrijf biedt een verscheidenheid aan diensten, waaronder regulier onderhoud, reparaties, APK en meer gespecialiseerde diensten zoals het aanpassen van bedrijfswagens. Ze maken het klanten gemakkelijk om serviceafspraken te maken, wat de focus op klantenservice en voertuigonderhoud aantoont.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Broekhuis. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Onlangs gebruik gemaakt van de diensten van Broekhuis, of maak je daar nog steeds gebruik van? Schrijf dan hieronder een review over jouw ervaringen, opmerkingen en feedback. Met deze review help je anderen die overwegen om ook gebruik te maken van Broekhuis, om een completer beeld te krijgen. Alle reviews worden gecontroleerd op valsheid en onwaarheden zodat alleen echte en onderbouwde reviews worden weergegeven.

Ben je opzoek naar ervaringen bij Broekhuis dan kun je op deze pagina de reviews lezen. Kom erachter hoe betrouwbaar Broekhuis is ervaren, wat de voor- en nadelen van hun diensten zijn en hoe andere dit hebben beleefd.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees de reviews en open de website van Broekhuis

Als je hieronder op accepteren klikt, wordt automatisch de website van het bedrijf geopend en kun je op onze website authentieke beoordelingen lezen van echte klanten en bezoekers. Dit kan je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen over een aankoop bij Broekhuis.

Je kunt op onze website meer informatie vinden over hoe we de echtheid van beoordelingen garanderen. Ons privacybeleid en andere relevante informatie kun je ook direct hier vinden. Gebruik de onderstaande knoppen om de bedrijfswebsite te openen en de reviews te lezen, of om deze niet te openen en deze melding te sluiten.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.