5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

TutorABC

TutorABC is een online platform gespecialiseerd in het leren van Engelse en Chinese talen. Het maakt gebruik van geavanceerde AI-technologie om de leerervaring te personaliseren en studenten te koppelen aan geschikte docenten, materialen en klasgenoten. Het platform biedt een breed scala aan cursussen, waaronder examenvoorbereiding en studie in het buitenland. Docenten van TutorABC moeten internationaal erkende lesbevoegdheden hebben en gemiddeld drie jaar leservaring. Het platform biedt 24/7 live online lessen, wat flexibiliteit biedt voor studenten met verschillende roosters. TutorABC zet zich in voor een veilige leeromgeving, zoals blijkt uit de kidSAFE-certificering. Op het gebied van partnerschappen werkt TutorABC samen met bekende instituten zoals Disney, Oxford en Cambridge, wat bijdraagt aan de kwaliteit van het curriculum en de materialen. Het platform is ontworpen voor een breed publiek, van jonge leerlingen tot volwassenen, om tegemoet te komen aan verschillende leerbehoeften en taalleerdoelen.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met TutorABC. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Bij veel dienstverleners ga je een samenwerking voor langere tijd aan. Ben jij benieuwd wat anderen van TutorABC vinden of vonden en of zij betrouwbaar te werk gaan? Lees dan de onafhankelijke reviews om een goed beeld te krijgen van TutorABC. Bijvoorbeeld over de service, klantvriendelijkheid en bereikbaarheid. Ook of de functionaliteit goed bevalt kun je hierin goed beoordelen.

Heb jij een ervaring met TutorABC en wil je deze graag delen met andere potentiele klanten? Die kun je hier schrijven, we nodigen je uit dit zo uitgebreid mogelijk te doen om het platform zo nuttig mogelijk te maken. Echte onafhankelijke reviews zijn namelijk schaars, maar voor het vormen van een goede mening over TutorABC voordat je klant wordt is het wel een zeer goede methode.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees de reviews en open de website van TutorABC

Als je hieronder op accepteren klikt, wordt automatisch de website van het bedrijf geopend en kun je op onze website authentieke beoordelingen lezen van echte klanten en bezoekers. Dit kan je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen over een aankoop bij TutorABC.

Je kunt op onze website meer informatie vinden over hoe we de echtheid van beoordelingen garanderen. Ons privacybeleid en andere relevante informatie kun je ook direct hier vinden. Gebruik de onderstaande knoppen om de bedrijfswebsite te openen en de reviews te lezen, of om deze niet te openen en deze melding te sluiten.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.