5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

ContainerOnline

ContainerOnline is een afvaldienstverlener die gespecialiseerd is in het aanbieden van diverse oplossingen voor de verwijdering van verschillende soorten afval. Ze verhuren Afvalcontainers, Big Bags en Rolcontainers om aan verschillende afvalverwerkingsbehoeften te voldoen. Afvalcontainers zijn geschikt voor grotere hoeveelheden afval zoals bouwafval, tuinafval of huishoudelijk afval. Voor kleinere projecten of meer gerichte afvalscheiding kunnen klanten kiezen voor Big Bags, die per post worden bezorgd en op verzoek worden opgehaald. ContainerOnline levert ook rolcontainers voor het systematisch afvoeren van commercieel of industrieel afval. Ze leveren ook extra artikelen zoals sloopzakken, afdekzeilen en stortkokers om afvalbeheeractiviteiten te ondersteunen. De service stroomlijnt het huurproces van containers met een eenvoudig online bestelsysteem waarmee klanten hun afvalsoort kunnen selecteren, de vereiste containergrootte kunnen bepalen en een leverdatum kunnen plannen, waardoor een gemakkelijke oplossing voor afvalverwerking wordt geboden.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met ContainerOnline. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Enkele belangrijke dingen bij dienstverleners zijn de prijs/kwaliteit verhouding, mogelijke kortingen, betrouwbaarheid en bereikbaarheid. Veel bedrijven doen hierover beloftes op hun website. Maar kunnen ze deze ook waarmaken? Door reviews te lezen over ContainerOnline van echte klanten en gebruikers krijg je een goed beeld van de diensten. Zo weet jij zeker of ContainerOnline iets voor jou is en betrouwbaar te werk gaat.

De reviews op dit platform worden handmatig gecontroleerd zodat zowel goede als slechte ervaringen van echte klanten komen. Wij raden je aan om bij het kiezen voor een dienstverlener altijd goed vooronderzoek te doen omdat je meestal voor langere tijd in zee gaat met een partij. Als je na het lezen van de beoordelingen overtuigd bent, of juist niet, heb je dit gebaseerd op ervaringen van echte klanten. Als je al gebruiker bent nodigen we je uit je ervaringen hier te delen om toekomstige klanten te helpen en het bedrijf te laten weten wat je van ze vindt.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees de reviews en open de website van ContainerOnline

Als je hieronder op accepteren klikt, wordt automatisch de website van het bedrijf geopend en kun je op onze website authentieke beoordelingen lezen van echte klanten en bezoekers. Dit kan je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen over een aankoop bij ContainerOnline.

Je kunt op onze website meer informatie vinden over hoe we de echtheid van beoordelingen garanderen. Ons privacybeleid en andere relevante informatie kun je ook direct hier vinden. Gebruik de onderstaande knoppen om de bedrijfswebsite te openen en de reviews te lezen, of om deze niet te openen en deze melding te sluiten.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.