5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Treatwell

Treatwell is een online platform dat consumenten en aanbieders van schoonheids- en wellness diensten samenbrengt. Het dient als interface tussen klanten die afspraken willen maken voor haarstyling, nagelverzorging, ontharing, cosmetica, massages en mannenverzorging. De service is voornamelijk actief op de Europese markt en biedt de mogelijkheid om te zoeken naar lokale salons door specifieke details in te voeren zoals het type behandeling, de locatie en de gewenste datum. Treatwell is ontworpen met het gemak van de gebruiker in het achterhoofd en stelt gebruikers in staat om 24 uur per dag afspraken te maken om tegemoet te komen aan de drukke levensstijl van de moderne consument. Het Treatwell-netwerk omvat een verscheidenheid aan schoonheids- en wellnessfaciliteiten, waardoor gebruikers een ruime keuze hebben. Daarnaast biedt Treatwell een softwareoplossing voor salons, Treatwell Pro, waarmee saloneigenaren hun bedrijf online kunnen beheren. Kapsalons die een hoog niveau van klanttevredenheid bereiken, krijgen een “Top Rated” badge op het platform. De service is ook beschikbaar via een applicatie voor mobiele apparaten, waardoor de flexibiliteit en toegankelijkheid bij het boeken van schoonheidsdiensten wordt vergroot.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Treatwell. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Voordat je in zee gaat met een bedrijf, bijvoorbeeld Treatwell, wil je natuurlijk graag weten of deze partij goed wordt beoordeeld door echte klanten en gebruikers. Daarom is het verstandig van te voren de reviews te lezen over Treatwell. Is het bedrijf betrouwbaar en houden zij zich aan de afspraken? Is de prijs goed en zijn er bijvoorbeeld echte kortingen, of is de prijs/kwaliteit verhouding zoals je deze zou willen?

Echte reviews worden bij ons geschreven door echte klanten, wij beoordelen elke review handmatig om dit zo goed mogelijk te kunnen waarborgen. Zo krijg jij een betrouwbaar beeld van een bedrijf. Betaalde reviews geven soms een te rooskleurig beeld of reviewsites hebben juist een te negatief beeld. Wij nodigen klanten uit tot het schrijven van echte ervaringen, zowel goed als slecht, voor een realistisch en betrouwbaar verhaal.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees de reviews en open de website van Treatwell

Als je hieronder op accepteren klikt, wordt automatisch de website van het bedrijf geopend en kun je op onze website authentieke beoordelingen lezen van echte klanten en bezoekers. Dit kan je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen over een aankoop bij Treatwell.

Je kunt op onze website meer informatie vinden over hoe we de echtheid van beoordelingen garanderen. Ons privacybeleid en andere relevante informatie kun je ook direct hier vinden. Gebruik de onderstaande knoppen om de bedrijfswebsite te openen en de reviews te lezen, of om deze niet te openen en deze melding te sluiten.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.