5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(1 Review)

Alle reviews

  Aantal reviews: 1
 1. Beoordeling:

  10
  Goede site!
  Deze site heeft me een hoop geld bespaard en is gratis in gebruik. het lijkt me daarom een kleine moeite om even een goede vergelijker te zoeken die je ook nog eens goed adviseerd!
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

EnergieKiezer

EnergieKiezer.nl is een onafhankelijk energievergelijkingsplatform in Nederland dat bekend staat om zijn expertise in het helpen van klanten bij het vinden van de beste energiedeals. Met meer dan 15 jaar ervaring heeft EnergieKiezer.nl zich bewezen in het vergelijken van energietarieven en het faciliteren van naadloze overstappen naar nieuwe energieleveranciers. Het platform is ontworpen met het oog op gebruiksgemak. Klanten hoeven alleen maar hun postcode en energieverbruik in te voeren om gepersonaliseerde aanbevelingen voor energiedeals te ontvangen. Dit proces helpt gebruikers bij het vergelijken van verschillende energieleveranciers, gericht op zowel prijs als kwaliteit, om de meest geschikte optie voor hun behoeften te identificeren. EnergieKiezer.nl biedt een uitgebreid scala aan diensten, waaronder vergelijkingen van gas- en elektriciteitsprijzen, inzicht in de goedkoopste energieopties en gespecialiseerde diensten voor zakelijke energiebehoeften. Het platform houdt gebruikers ook op de hoogte van het laatste nieuws in de energiesector, met onderwerpen als hybride warmtepompen, vloerisolatie en belangrijke beleidswijzigingen zoals die op Prinsjesdag zijn aangekondigd.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met EnergieKiezer. De gemiddelde beoordeling van 10/10 is gebaseerd op 1 gecontroleerde review met 5 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Benieuwd naar ervaringen met de diensten van EnergieKiezer? Dan kun je op deze pagina reviews lezen van echte klanten die jou al voor gingen. Alle reviews zijn gecontroleerd en zorgen voor een zo betrouwbaar en compleet mogelijk beeld van EnergieKiezer. Lees in de reviews ervaringen van andere klanten die de dienst al hebben gebruikt.

Was je onlangs of ben je nog steeds klant van EnergieKiezer, help dan anderen met het verkrijgen van betrouwbare informatie. Laat in een review jouw ervaringen achter op het gebied van bijvoorbeeld service en maak het totale beeld dat we van EnergieKiezer kunnen vormen completer. Dankzij jouw review kunnen potentiële klanten een meer onderbouwde keuze maken.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees de reviews en open de website van EnergieKiezer

Als je hieronder op accepteren klikt, wordt automatisch de website van het bedrijf geopend en kun je op onze website authentieke beoordelingen lezen van echte klanten en bezoekers. Dit kan je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen over een aankoop bij EnergieKiezer.

Je kunt op onze website meer informatie vinden over hoe we de echtheid van beoordelingen garanderen. Ons privacybeleid en andere relevante informatie kun je ook direct hier vinden. Gebruik de onderstaande knoppen om de bedrijfswebsite te openen en de reviews te lezen, of om deze niet te openen en deze melding te sluiten.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.