Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews
Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews
Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews

Deezer

Deezer, opgericht door David Marhely, is een muziekstreamingapplicatie die gebruikers toegang biedt tot meer dan 90 miljoen wereldwijde tracks en verschillende audio-inhoud zoals podcasts. Het heeft kantoren in Parijs, Berlijn, Sao Paulo, Londen, Dubai en Miami, en zijn diensten zijn toegankelijk in ongeveer 180 landen over de hele wereld. Deezer biedt een uitzonderlijke mix van redactionele inhoud en lokale en internationale favorieten en heeft de iconische functie van Flow. De muziekapp biedt aanbevelingen op maat en exclusieve originelen. Het geeft je een platform om virtueel naar muziek te luisteren, afspeellijsten te maken, je favorieten te verenigen en gratis te delen met je geliefden. Met Deezer kunt u uw favoriete muziek downloaden om deze offline te beluisteren op zijn plannen, waaronder Deezer Premium en Deezer Family. Het heeft merkpartnerschappen opgezet om verschillende merken manieren te bieden om het publiek aan te spreken met innovatieve en impactvolle berichtgeving met behulp van branded content of media. Daarnaast heeft het wereldwijd 60 distributeurs in alle sectoren, en zijn de diensten geconsolideerd in de hardware van meer dan 80 technologische consumentenmerken. Deezer heeft een uitstekende klantenservice die gebruikers helpt het beste uit de muziekstreamingapplicatie te halen.

Schrijf jij ook een review?

Benieuwd naar ervaringen met de diensten van Deezer? Dan kun je op deze pagina reviews lezen van echte klanten die jou al voor gingen. Alle reviews zijn gecontroleerd en zorgen voor een zo betrouwbaar en compleet mogelijk beeld van Deezer. Lees in de reviews ervaringen van andere klanten die de dienst al hebben gebruikt.

Was je onlangs of ben je nog steeds klant van Deezer, help dan anderen met het verkrijgen van betrouwbare informatie. Laat in een review jouw ervaringen achter op het gebied van bijvoorbeeld service en maak het totale beeld dat we van Deezer kunnen vormen completer. Dankzij jouw review kunnen potentiële klanten een meer onderbouwde keuze maken.

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn HIER.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Lees reviews en bekijk Deezer

Deezer

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.