Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews
Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews
Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews

Italki

De wereld wordt steeds toegankelijker en krijgt een steeds internationaler karakter. Zeer veel mensen spreken wel Engels als tweede taal, maar het blijft toch in de meeste landen zo dat de eigen taal de boventoon voert, en dat het zeer gewaardeerd wordt als een buitenlander deze taal spreekt. Daarom is het steeds populairder aan het worden om een andere taal te leren. Het platform Italki heeft een manier bedacht om mensen die een taal willen leren, en taalleraren, samen te brengen. Dit gebeurt op een laagdrempelige manier zodat je snel kunt ontdekken of er een match is, en dan kun je verder kijken naar de rest van de samenwerking met je leraar of leerling. Het handige is dat je in de Italki kunt filteren op het niveau dat je al hebt, en het doel waarvoor je een taal wilt leren. Je kunt zo gerichter te werk gaan, als je bijvoorbeeld met een zakelijke relatie wilt kunnen praten, of als je emigreert en een taal vloeiend wil leren. Elke leraar heeft een eigen specialisatie waardoor je perfect kunt matchen op precies jouw behoefte.

Schrijf jij ook een review?

Onlangs gebruik gemaakt van de diensten van Italki, of maak je daar nog steeds gebruik van? Schrijf dan hieronder een review over jouw ervaringen, opmerkingen en feedback. Met deze review help je anderen die overwegen om ook gebruik te maken van Italki, om een completer beeld te krijgen. Alle reviews worden gecontroleerd op valsheid en onwaarheden zodat alleen echte en onderbouwde reviews worden weergegeven.

Ben je opzoek naar ervaringen bij Italki dan kun je op deze pagina de reviews lezen. Kom erachter hoe betrouwbaar Italki is ervaren, wat de voor- en nadelen van hun diensten zijn en hoe andere dit hebben beleefd.

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn HIER.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Lees reviews en bekijk Italki

Italki

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.