5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

LifePoints

Veel mensen zijn op zoek naar een manier om wat bij te verdienen op een gemakkelijke manier. Een mogelijkheid om een extra zakcentje te verdienen is het betaald invullen van enquêtes voor bedrijven en instellingen. Het bedrijf LifePoints heeft deze enquêtes allemaal gebundeld zodat jij gemakkelijk meerdere online enquêtes kan invullen waar je vervolgens direct voor betaald wordt in je Lifepoints account. Je hoeft geen aanbetaling te doen of ingewikkelde aanmeldingsformulieren in te vullen. Alle enquêtes die geschikt zijn voor jouw profiel, bijvoorbeeld jouw geslacht of leeftijd, worden continu direct getoond in je account. Zo hoef je geen enquête, en dus een mogelijkheid om geld te verdienen, te missen. Volgens LifePoints is de gemiddelde enquête ongeveer 10 tot 20 minuten lang, en zijn deze anoniem. Zo kun je gemakkelijk je echte mening geven zonder vooroordelen. De beloningen kunnen variëren van echt geld tot bijvoorbeeld cadeaubonnen of digitale tegoeden voor Amazon of Spotify.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met LifePoints. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Onlangs gebruik gemaakt van de diensten van LifePoints, of maak je daar nog steeds gebruik van? Schrijf dan hieronder een review over jouw ervaringen, opmerkingen en feedback. Met deze review help je anderen die overwegen om ook gebruik te maken van LifePoints, om een completer beeld te krijgen. Alle reviews worden gecontroleerd op valsheid en onwaarheden zodat alleen echte en onderbouwde reviews worden weergegeven.

Ben je opzoek naar ervaringen bij LifePoints dan kun je op deze pagina de reviews lezen. Kom erachter hoe betrouwbaar LifePoints is ervaren, wat de voor- en nadelen van hun diensten zijn en hoe andere dit hebben beleefd.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees de reviews en open de website van LifePoints

Als je hieronder op accepteren klikt, wordt automatisch de website van het bedrijf geopend en kun je op onze website authentieke beoordelingen lezen van echte klanten en bezoekers. Dit kan je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen over een aankoop bij LifePoints.

Je kunt op onze website meer informatie vinden over hoe we de echtheid van beoordelingen garanderen. Ons privacybeleid en andere relevante informatie kun je ook direct hier vinden. Gebruik de onderstaande knoppen om de bedrijfswebsite te openen en de reviews te lezen, of om deze niet te openen en deze melding te sluiten.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.