5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Delta Fiber

Delta Fiber is een Nederland bedrijf wat actief is in de telecommarkt. Het bedrijf heeft netwerken liggen door geheeld Nederland en legt regelmatig nieuwe netwerken aan. Op het netwerk van het bedrijf Delta Fiber zijn momenteel meer dan 700.000 bedrijven en woningen aangesloten. Delta Fiber heeft in Nederland de merken DELTA en Caiway waarmee het bedrijf internet, telefonie, televisie en mobiele telefonie diensten levert. Het bedrijf is onderdeel van het Zweedse bedrijf genaamd EQT waar naast de eerdergenoemde merken ook Delta Fiber Netwerk en ZeelandNet toe behoren. Bij EQT als bedrijf werken in totaal 800 medewerkers verdeeld over de diverse bedrijven en merken. Delta Fiber richt zich erop om snel internet beschikbaar te maken via glasvezelaansluitingen. Met name voor mensen die in het buitengebied of mensen die in Randstedelijke gebieden wonen waar snel internet niet altijd een gegeven is.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Delta Fiber. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Onlangs gebruik gemaakt van de diensten van Delta Fiber, of maak je daar nog steeds gebruik van? Schrijf dan hieronder een review over jouw ervaringen, opmerkingen en feedback. Met deze review help je anderen die overwegen om ook gebruik te maken van Delta Fiber, om een completer beeld te krijgen. Alle reviews worden gecontroleerd op valsheid en onwaarheden zodat alleen echte en onderbouwde reviews worden weergegeven.

Ben je opzoek naar ervaringen bij Delta Fiber dan kun je op deze pagina de reviews lezen. Kom erachter hoe betrouwbaar Delta Fiber is ervaren, wat de voor- en nadelen van hun diensten zijn en hoe andere dit hebben beleefd.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees de reviews en open de website van Delta Fiber

Als je hieronder op accepteren klikt, wordt automatisch de website van het bedrijf geopend en kun je op onze website authentieke beoordelingen lezen van echte klanten en bezoekers. Dit kan je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen over een aankoop bij Delta Fiber.

Je kunt op onze website meer informatie vinden over hoe we de echtheid van beoordelingen garanderen. Ons privacybeleid en andere relevante informatie kun je ook direct hier vinden. Gebruik de onderstaande knoppen om de bedrijfswebsite te openen en de reviews te lezen, of om deze niet te openen en deze melding te sluiten.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.