5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Ziggo Zakelijk

Ziggo Zakelijk is de afdeling van het bedrijf Ziggo die zich richt op zakelijke klanten. Deze klanten kunnen bij Ziggo Zakelijk terecht voor producten op het gebied van internet, telefonie, televisie en mobiele telefonie en data. Ook is het mogelijk om pakketten af te nemen bij Ziggo Zakelijk, zoals een alles-in-1 pakket. Er worden onder meer wifiboosters, VoIP centrales, Replay TV, Mediaboxen, Wifispots en meer aangeboden. Ziggo werkt sinds kort samen met Vodafone, waardoor klanten kunnen profiteren van gratis extra’s wanneer ze een Ziggo abonnement combineren met een zakelijk mobiel abonnement bij Vodafone. Ziggo is één van de leidende communicatie en entertainment service aanbieders in Nederland en biedt in Nederland 9,7 miljoen diensten aan haar klanten aan. Ziggo heeft in Nederland 4 miljoen televisieafnemers, 3 miljoen klanten op het gebied van internet en 2,5 miljoen klanten op het gebied van vaste en mobiele telefonie.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Ziggo Zakelijk. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Lees op deze pagina beoordelingen over Ziggo Zakelijk en help anderen door ook jouw ervaringen achter te laten. Ben jij klant bij Ziggo Zakelijk? Deel dan jouw ervaring, in de vorm van een beoordeling. Door te vertellen hoe dit bevalt, van aankoop tot service, of onverhoopte klacht, helpt u anderen een compleet beeld te krijgen. zowel positieve als negatieve ervaringen zijn belangrijk om een betrouwbaar overzicht te ontwikkelen.

Om te zorgen voor onafhankelijke en eerlijke reviews, worden alle geplaatste beoordelingen gecontroleerd en eventueel gemodereerd bij onwaarheden of schending van onze richtlijnen. Help mee om voor iedereen een zo goed mogelijke basis te creëren, door zoveel mogelijk ervaringen en feedback te delen kunnen er betere beslissingen worden genomen in het aankoopproces.

Lees onafhankelijke reviews van klanten over Ziggo Zakelijk! Zie welke ervaringen zij hebben gehad met de aankoop, service en de betrouwbaarheid bij dit bedrijf.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Ziggo Zakelijk

Ziggo Zakelijk

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.