1/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 2/10
(3 Reviews)

Alle reviews

  Aantal reviews: 3
 1. Beoordeling:

  2
  Internet
  Zeer slecht internet,ik raad het niet aan.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 2. Beoordeling:

  2
  Onfatsoenlijke Klantenservice
  Een zeer slechte klantenservice verleend Solcon in Dronten,
  Weten niet eens dat de Wet op de bescherming in de Persoonsgegevens er doet Weegen.
  Als zij klachten doen plegen, om dubbele accounts doen plaatsen zonder de toestemming te hebben ontvangen, modum sturen die defect blijkt te zijn, dubbele facturen sturen, rond 22.00u. de facturen sturen zelf op zondag.
  De klacht uitlaten zoeken waar men vermeld dat de klant wordt ingelicht. Als men het nooit doet.
  En wat blijkt dat Solcon in 2017 is faissament heeft gekregen, blijkt dat men in Dronten bij Solcon niet te doen snappen dat zij strafbaar doen wezen om mensen te vervalsen Peter van der Vlies (55) directeur van Solcon
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 3. Beoordeling:

  2
  Ontevreden over klantcontact
  Drie weken geleden kontakt gehad over internet dat ’s avonds uitviel. Advies: een nieuwe internetkabel. Internet deed het niet. Advies: een nieuw kastje. Waarom wist men direct niet dat het een oud kastje was.
  Vandaag zou er een monteur komen om het kastje in te stellen. We hadden alles al bij de elektriciteitskast weggeruimd en vanmiddag werd door Solcon zonder opgaaf van reden de afspraak verzet naar volgende week donderdag. Dan hebben we 4 weken geen internet ’s avonds.
  Dit is slechte dienstverlening!!
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Solcon

Het bedrijf Solcon werd opgericht in het jaar 1996 en was één van de eerste providers die zich richtte op het beschikbaar maken van veiliger en beheersbaar internet voor iedereen. Sindsdien is het bedrijf flink gegroeid en heeft het veel geïnnoveerd. De afgelopen vier jaar is Solcon door De Consumentenbond vier jaar op rij verkozen tot de beste provider. Het bedrijf biedt diensten aan voor zowel particulieren als voor zakelijke klanten. Je kunt bij Solcon als particuliere klant onder meer internet, televisie, telefonie en alles-in-1 pakketten afnemen. Haar zakelijke klanten kan het bedrijf Solcon ook ondersteunen door middel van hosting, internet, telefonie op maat, domeinnamen, een online back-up server en meer. De klantenservice van het bedrijf is zowel telefonisch als per e-mail beschikbaar voor zakelijke en particuliere klanten.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Solcon. De beoordeling van 2/10 is gebaseerd op 3 gecontroleerde reviews met een gemiddelde van 1 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Lees op deze pagina beoordelingen over Solcon en help anderen door ook jouw ervaringen achter te laten. Ben jij klant bij Solcon? Deel dan jouw ervaring, in de vorm van een beoordeling. Door te vertellen hoe dit bevalt, van aankoop tot service, of onverhoopte klacht, helpt u anderen een compleet beeld te krijgen. zowel positieve als negatieve ervaringen zijn belangrijk om een betrouwbaar overzicht te ontwikkelen.

Om te zorgen voor onafhankelijke en eerlijke reviews, worden alle geplaatste beoordelingen gecontroleerd en eventueel gemodereerd bij onwaarheden of schending van onze richtlijnen. Help mee om voor iedereen een zo goed mogelijke basis te creëren, door zoveel mogelijk ervaringen en feedback te delen kunnen er betere beslissingen worden genomen in het aankoopproces.

Lees onafhankelijke reviews van klanten over Solcon! Zie welke ervaringen zij hebben gehad met de aankoop, service en de betrouwbaarheid bij dit bedrijf.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees de reviews en open de website van Solcon

Als je hieronder op accepteren klikt, wordt automatisch de website van het bedrijf geopend en kun je op onze website authentieke beoordelingen lezen van echte klanten en bezoekers. Dit kan je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen over een aankoop bij Solcon.

Je kunt op onze website meer informatie vinden over hoe we de echtheid van beoordelingen garanderen. Ons privacybeleid en andere relevante informatie kun je ook direct hier vinden. Gebruik de onderstaande knoppen om de bedrijfswebsite te openen en de reviews te lezen, of om deze niet te openen en deze melding te sluiten.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.