5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Solcon

Het bedrijf Solcon werd opgericht in het jaar 1996 en was één van de eerste providers die zich richtte op het beschikbaar maken van veiliger en beheersbaar internet voor iedereen. Sindsdien is het bedrijf flink gegroeid en heeft het veel geïnnoveerd. De afgelopen vier jaar is Solcon door De Consumentenbond vier jaar op rij verkozen tot de beste provider. Het bedrijf biedt diensten aan voor zowel particulieren als voor zakelijke klanten. Je kunt bij Solcon als particuliere klant onder meer internet, televisie, telefonie en alles-in-1 pakketten afnemen. Haar zakelijke klanten kan het bedrijf Solcon ook ondersteunen door middel van hosting, internet, telefonie op maat, domeinnamen, een online back-up server en meer. De klantenservice van het bedrijf is zowel telefonisch als per e-mail beschikbaar voor zakelijke en particuliere klanten.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Solcon. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Lees op deze pagina beoordelingen over Solcon en help anderen door ook jouw ervaringen achter te laten. Ben jij klant bij Solcon? Deel dan jouw ervaring, in de vorm van een beoordeling. Door te vertellen hoe dit bevalt, van aankoop tot service, of onverhoopte klacht, helpt u anderen een compleet beeld te krijgen. zowel positieve als negatieve ervaringen zijn belangrijk om een betrouwbaar overzicht te ontwikkelen.

Om te zorgen voor onafhankelijke en eerlijke reviews, worden alle geplaatste beoordelingen gecontroleerd en eventueel gemodereerd bij onwaarheden of schending van onze richtlijnen. Help mee om voor iedereen een zo goed mogelijke basis te creëren, door zoveel mogelijk ervaringen en feedback te delen kunnen er betere beslissingen worden genomen in het aankoopproces.

Lees onafhankelijke reviews van klanten over Solcon! Zie welke ervaringen zij hebben gehad met de aankoop, service en de betrouwbaarheid bij dit bedrijf.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Solcon

Solcon

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.