5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

DeStream

DeStream is een revolutionair platform dat is ontworpen om het betalingsproces voor contentmakers te vereenvoudigen en te stroomlijnen, met een focus op gemak, efficiëntie en een brede geografische dekking. Het platform is toegankelijk via de website destream.net en ondersteunt meerdere betaalmethoden, waaronder bankkaarten, cryptocurrencies, Apple Pay en de DeStream bankpas, waardoor content creators betalingen kunnen ontvangen zonder de beperkingen van traditionele betaaldiensten. Het bedrijf richt zich op content creators van verschillende platforms, met live streamers als primaire doelgroep. Het platform legt de nadruk op eenvoud en gemak en biedt functies als live chat-ondersteuning, onmiddellijke opnames en chargeback-afhandeling om gebruikers een naadloze ervaring te garanderen. De ingebouwde filters bieden een extra beveiligingslaag en moderatie voor makers van inhoud. Het opzetten van een account en het ontvangen van betalingen via DeStream is eenvoudig en vereist slechts drie stappen: registratie, autorisatie en het kopiëren van een betaallink. Het betalingsformulier van het platform is ontworpen om de conversie te maximaliseren en biedt een van de meest gebruiksvriendelijke en efficiënte oplossingen op de markt. Het platform beweert dat meer dan 2.000 makers van content de dienst gebruiken. Het platform heeft ook een blog en biedt informatie voor investeerders en ontwikkelaars.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met DeStream. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Benieuwd naar ervaringen met de diensten van DeStream? Dan kun je op deze pagina reviews lezen van echte klanten die jou al voor gingen. Alle reviews zijn gecontroleerd en zorgen voor een zo betrouwbaar en compleet mogelijk beeld van DeStream. Lees in de reviews ervaringen van andere klanten die de dienst al hebben gebruikt.

Was je onlangs of ben je nog steeds klant van DeStream, help dan anderen met het verkrijgen van betrouwbare informatie. Laat in een review jouw ervaringen achter op het gebied van bijvoorbeeld service en maak het totale beeld dat we van DeStream kunnen vormen completer. Dankzij jouw review kunnen potentiële klanten een meer onderbouwde keuze maken.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees de reviews en open de website van DeStream

Als je hieronder op accepteren klikt, wordt automatisch de website van het bedrijf geopend en kun je op onze website authentieke beoordelingen lezen van echte klanten en bezoekers. Dit kan je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen over een aankoop bij DeStream.

Je kunt op onze website meer informatie vinden over hoe we de echtheid van beoordelingen garanderen. Ons privacybeleid en andere relevante informatie kun je ook direct hier vinden. Gebruik de onderstaande knoppen om de bedrijfswebsite te openen en de reviews te lezen, of om deze niet te openen en deze melding te sluiten.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.