5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(1 Review)

Alle reviews

  Aantal reviews: 1
 1. Beoordeling:

  10
  Perfect en supersnel
  “Naar de huisarts gaan” vind ik altijd zo enorm omslachtig, daarom is deze website een absolute uitkomst voor mij! Bij kleine dingetjes kun je enorm snel uitvogelen wat nou het probleem is en hoe het op te lossen is. ik heb nu 2 keer gebruik gemaakt van de consultmogelijkheid, dat was echt top geregeld en hoef je niet langer dan nodig met je kwaaltjes te lopen.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

DokterOnline

DokterOnline is een website voor iedereen die opzoek is naar hulp op medisch vlak en daar graag direct zelf mee aan de slag gaat. Op de website van Dokter Online is veel medische informatie te vinden dat is geschreven door medische specialisten. Voor de wat eenvoudigere vragen kunnen mensen uit de voeten met de kennisbank. Daarnaast bestaat er een mogelijkheid, voor zowel mannen als voor vrouwen, om een online consult te regelen die kan worden aangevraagd na het invullen van een korte vragenlijst, op die manier kan precies de goede specialist worden ingeschakeld om mee te kijken naar het probleem van de websitebezoeker. Op de website is contact te zoeken met de klantenservice die u graag verder helpt, dit kan via het contactformulier, e-mail, chat en ook via de telefoon op 00800-486-72968.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met DokterOnline. De gemiddelde beoordeling van 10/10 is gebaseerd op 1 gecontroleerde review met 5 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Enkele belangrijke dingen bij dienstverleners zijn de prijs/kwaliteit verhouding, mogelijke kortingen, betrouwbaarheid en bereikbaarheid. Veel bedrijven doen hierover beloftes op hun website. Maar kunnen ze deze ook waarmaken? Door reviews te lezen over DokterOnline van echte klanten en gebruikers krijg je een goed beeld van de diensten. Zo weet jij zeker of DokterOnline iets voor jou is en betrouwbaar te werk gaat.

De reviews op dit platform worden handmatig gecontroleerd zodat zowel goede als slechte ervaringen van echte klanten komen. Wij raden je aan om bij het kiezen voor een dienstverlener altijd goed vooronderzoek te doen omdat je meestal voor langere tijd in zee gaat met een partij. Als je na het lezen van de beoordelingen overtuigd bent, of juist niet, heb je dit gebaseerd op ervaringen van echte klanten. Als je al gebruiker bent nodigen we je uit je ervaringen hier te delen om toekomstige klanten te helpen en het bedrijf te laten weten wat je van ze vindt.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk DokterOnline

Dokteronline

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.