3/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 6/10
(2 Reviews)

Alle reviews

  Aantal reviews: 2
 1. Beoordeling:

  2
  Onterecht 22km met de auto op locatie Schiphol gereden
  Er is 22 km met mijn auto door een chauffeur van Eazzypark (locatie Schiphol) gereden.
  Ze erkennen dat er 22 km mee is gereden. Op mijn klacht en vraag waarom?? wordt alleen gereageerd dat ze de chauffeur er over hebben aangesproken.
  Dit proces loopt al 8 weken en wordt gewoon getraineerd
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 2. Beoordeling:

  10
  Nette service en vriendelijk personeel
  De service is goed en snel!! Ik moest een wijzing van mijn parkeerdatum doorgeven, dat was geen enkel probleem. De shuttleservice verliep soepel en is prima aan te raden.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Eazzypark

Eazzypark is een dienstverlener in de vorm van parkeerservice dicht bij Eindhoven airport en Schiphol Airport en is bedoeld voor reizigers die via 1 van de genoemde vliegvelden een reis gaan maken. Via de website is een een plek voor een datum en tijd te reserveren, daarna kan de klant kiezen uit twee opties, namelijk een shuttle service of een Valet service. De dienstverlening wordt op Feedback company in 2021 met een 8,9 uit 10 beoordeeld door voorgaande klanten. Eassypark noemt op de website de volgende voordelen van hun service: Op 60 meter loopafstand van de vertrekhal, Best beveiligde parkeerterreinen, Eenvoudig annuleren en wijzigen, 360-schadescan aan uw auto en alle ritinformatie digitaal opgeslagen.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Eazzypark. De beoordeling van 6/10 is gebaseerd op 2 gecontroleerde reviews met een gemiddelde van 3 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Voordat je in zee gaat met een bedrijf, bijvoorbeeld Eazzypark, wil je natuurlijk graag weten of deze partij goed wordt beoordeeld door echte klanten en gebruikers. Daarom is het verstandig van te voren de reviews te lezen over Eazzypark. Is het bedrijf betrouwbaar en houden zij zich aan de afspraken? Is de prijs goed en zijn er bijvoorbeeld echte kortingen, of is de prijs/kwaliteit verhouding zoals je deze zou willen?

Echte reviews worden bij ons geschreven door echte klanten, wij beoordelen elke review handmatig om dit zo goed mogelijk te kunnen waarborgen. Zo krijg jij een betrouwbaar beeld van een bedrijf. Betaalde reviews geven soms een te rooskleurig beeld of reviewsites hebben juist een te negatief beeld. Wij nodigen klanten uit tot het schrijven van echte ervaringen, zowel goed als slecht, voor een realistisch en betrouwbaar verhaal.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Eazzypark

Eazzypark

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.