5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(4 Reviews)

Alle reviews

  Aantal reviews: 4
 1. Beoordeling:

  10
  Fijne sfeer, goede docenten. Een echte aanrader!
  De cursus, de sfeer en de ontmoetingen daarin met andere cursisten was sterk voedend en verrijkend. Er heerst rust, er is ruimte en het is gezellig :)) Een echte aanrader!
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 2. Beoordeling:

  10
  toppie
  Esoterra biedt een fijne combinatie van praktijklessen en thuisstudie waarbij je online alles kunt nalopen met video’s en audiotapes etc.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 3. Beoordeling:

  10
  Zeer professioneel
  Een erg fijne en professionele cursus waar ik bijzonder veel van heb geleerd. Ik heb de liefde voor het vak alleen maar verder ontwikkeld hier.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 4. Beoordeling:

  10
  Geweldige cursus
  Een driedaagse Mindfulness cursus gedaan. Heerlijke ontspannen sfeer en ontzettend vakkundig. In drie dagen nooit zo veel geleerd en ik voel me een ander mens.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Esoterra

Het bedrijf Esoterra werd in het jaar 1998 op een studentenkamertje opgericht. Founder Stefan startte hiermee met een computer en een massagestoel. Sindsdien is het bedrijf enorm gegroeid. Tegenwoordig behoort het bedrijf tot één van de allergrootste aanbieders op het gebied van opleidingen en cursussen gericht op masseren. Het opleidings- en cursusaanbod varieert sterk; van cursussen die een dag duren tot meerdaagse opleidingen tot een jaartraject, je vindt het bij Esoterra. Ook biedt het bedrijf cursussen en opleidingen op verschillende niveaus aan; zowel als beginnende als gevorderde masseur kun je hier een opleiding of cursus vinden die past bij je niveau, aldus de aanbieder. Het instituut is geaccrediteerd en biedt dan ook bij- en nascholingen aan die passen bij deze accreditatie. Het bedrijf richt zich er verder naar eigen zeggen op om mensen te helpen zoveel mogelijk in het hier en nu te zijn, zich persoonlijk te vormen, diepe vakkennis op te doen en een holistische, maar toch praktische, benadering te hanteren.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Esoterra. De beoordeling van 10/10 is gebaseerd op 4 gecontroleerde reviews met een gemiddelde van 5 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Onlangs gebruik gemaakt van de diensten van Esoterra, of maak je daar nog steeds gebruik van? Schrijf dan hieronder een review over jouw ervaringen, opmerkingen en feedback. Met deze review help je anderen die overwegen om ook gebruik te maken van Esoterra, om een completer beeld te krijgen. Alle reviews worden gecontroleerd op valsheid en onwaarheden zodat alleen echte en onderbouwde reviews worden weergegeven.

Ben je opzoek naar ervaringen bij Esoterra dan kun je op deze pagina de reviews lezen. Kom erachter hoe betrouwbaar Esoterra is ervaren, wat de voor- en nadelen van hun diensten zijn en hoe andere dit hebben beleefd.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Esoterra

Esoterra

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.