5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Goede-Zaak

Het bedrijf Goede-zaak.nl biedt ondernemers die op zoek zijn naar een financiering, of ondernemers die een eigen bedrijf willen gaan starten, advies en ondersteuning aan. Het bedrijf is in handen van oprichter Rob Videler, die jarenlang als accountmanager werkzaam is geweest bij een bank. Op de website van het bedrijf zijn diverse positieve referenties van eerdere klanten te vinden, bijvoorbeeld van de ondernemers die achter bedrijven zoals Belair Diner, Bon Art Fashion School, Blokker, Beterlopenwinkel en meer. Het bedrijf is gevestigd in Leiden en werkt onder meer samen met Qredits, Test 2 Know, Bedrijfsplantraining.nl en Q Jobsora. Er worden geen vaste prijzen gehanteerd, omdat deze variëren van de precieze diensten en behoeften van de klant.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Goede-Zaak. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Lees op deze pagina beoordelingen over Goede-Zaak en help anderen door ook jouw ervaringen achter te laten. Ben jij klant bij Goede-Zaak? Deel dan jouw ervaring, in de vorm van een beoordeling. Door te vertellen hoe dit bevalt, van aankoop tot service, of onverhoopte klacht, helpt u anderen een compleet beeld te krijgen. zowel positieve als negatieve ervaringen zijn belangrijk om een betrouwbaar overzicht te ontwikkelen.

Om te zorgen voor onafhankelijke en eerlijke reviews, worden alle geplaatste beoordelingen gecontroleerd en eventueel gemodereerd bij onwaarheden of schending van onze richtlijnen. Help mee om voor iedereen een zo goed mogelijke basis te creëren, door zoveel mogelijk ervaringen en feedback te delen kunnen er betere beslissingen worden genomen in het aankoopproces.

Lees onafhankelijke reviews van klanten over Goede-Zaak! Zie welke ervaringen zij hebben gehad met de aankoop, service en de betrouwbaarheid bij dit bedrijf.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Goede-Zaak

Goede-Zaak

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.