Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews
Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews
Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews

eToro

eToro is een wereldwijd platform waarop gehandeld kan worden in bijvoorbeeld aandelen, forex en crypto. Volgens eToro zijn er inmiddels duizenden verschillende activa te verhandelen op het platform. Daarnaast heeft het platform verschillende tools ontwikkelt die kunnen helpen bij een beleggingsstrategie. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om transacties van andere handelaren te kopiëren. Als je dus vertrouwen hebt in een bepaald fonds of handelaar kun je ervoor kiezen deze te volgen. Daarnaast kun je de koersen van veel producten realtime volgen en zijn er verschillende marktsegmenten beschikbaar die andere beleggingsplatformen niet aanbieden. Er staat van iedere activa veel informatie op de website zodat je je kunt inlezen alvorens keuzes te maken. Daarnaast wordt op de website continu benadrukt dat beleggen ook risico’s met zich meebrengt. Daarmee wil het bedrijf er zeker van zijn dat klanten snappen dat het gebruik van de tools geen garantie is op succes.

Schrijf jij ook een review?

Benieuwd naar ervaringen met de diensten van eToro? Dan kun je op deze pagina reviews lezen van echte klanten die jou al voor gingen. Alle reviews zijn gecontroleerd en zorgen voor een zo betrouwbaar en compleet mogelijk beeld van eToro. Lees in de reviews ervaringen van andere klanten die de dienst al hebben gebruikt.

Was je onlangs of ben je nog steeds klant van eToro, help dan anderen met het verkrijgen van betrouwbare informatie. Laat in een review jouw ervaringen achter op het gebied van bijvoorbeeld service en maak het totale beeld dat we van eToro kunnen vormen completer. Dankzij jouw review kunnen potentiële klanten een meer onderbouwde keuze maken.

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn HIER.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Lees reviews en bekijk eToro

o9bu6wrtu8ixtshb

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.