Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews
Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews
Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews

Smienk.

Het bedrijf Smienk is gespecialiseerd in het aanleggen van betaalbare trapliften met zo min mogelijk impact op je huis en dagelijks leven. Het is mogelijk om via de website een gratis brochure aan te vragen om alle mogelijkheden te bekijken. Hier kun je ook een indicatie zien van de prijzen en de service en dienstverlening die je mag verwachten als je een aanschaf hebt gedaan via Smienk. Ook is het mogelijk om een tweedehands traplift aan te schaffen. Deze zijn soms meer dan de helft voordeliger en worden van te voren uitvoerig gecontroleerd zodat ze net zo betrouwbaar zijn al een nieuwe. Naar eigen zeggen zijn al meer dan 10.000 trapliften op deze manier verkocht door heel Nederland. Smienk heeft trapliften beschikbaar voor zowel binnen als buiten.

Schrijf jij ook een review?

Lees op deze pagina beoordelingen over Smienk. en help anderen door ook jouw ervaringen achter te laten. Ben jij klant bij Smienk.? Deel dan jouw ervaring, in de vorm van een beoordeling. Door te vertellen hoe dit bevalt, van aankoop tot service, of onverhoopte klacht, helpt u anderen een compleet beeld te krijgen. zowel positieve als negatieve ervaringen zijn belangrijk om een betrouwbaar overzicht te ontwikkelen.

Om te zorgen voor onafhankelijke en eerlijke reviews, worden alle geplaatste beoordelingen gecontroleerd en eventueel gemodereerd bij onwaarheden of schending van onze richtlijnen. Help mee om voor iedereen een zo goed mogelijke basis te creëren, door zoveel mogelijk ervaringen en feedback te delen kunnen er betere beslissingen worden genomen in het aankoopproces.

Lees onafhankelijke reviews van klanten over Smienk.! Zie welke ervaringen zij hebben gehad met de aankoop, service en de betrouwbaarheid bij dit bedrijf.

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn HIER.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Lees reviews en bekijk Smienk.

xfgqn9yttdtxk4hi

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.