5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Fitchef

Fitchef is een online platform wat zich erop richt om haar klanten te helpen fit te blijven en/of te worden. Dit doet het bedrijf door iedere week een menu op te stellen op basis van de calorie- en macrobehoefte van haar klanten waarbij rekening gehouden wordt met dieetvoorkeuren, allergieën, producten die de klant niet lust, het gewenste aantal eetmomenten, favoriete eetmomenten van de klant en meer. Vanuit de app van het bedrijf kunnen klanten automatisch een boodschappenlijst opstellen en de boodschappen ook bestellen bij de supermarkt. Het bedrijf werkt op abonnementsbasis, klanten kunnen kiezen uit een abonnement wat per drie maanden opzegbaar is of een abonnement wat op jaarbasis opzegbaar is. Tot op heden heeft het bedrijf meer dan 330.000 weekmenu’s voor haar klanten gemaakt. Het team van Fitchef bestaat op dit moment uit 13 personen en één design partner.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Fitchef. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Benieuwd naar ervaringen met de diensten van Fitchef? Dan kun je op deze pagina reviews lezen van echte klanten die jou al voor gingen. Alle reviews zijn gecontroleerd en zorgen voor een zo betrouwbaar en compleet mogelijk beeld van Fitchef. Lees in de reviews ervaringen van andere klanten die de dienst al hebben gebruikt.

Was je onlangs of ben je nog steeds klant van Fitchef, help dan anderen met het verkrijgen van betrouwbare informatie. Laat in een review jouw ervaringen achter op het gebied van bijvoorbeeld service en maak het totale beeld dat we van Fitchef kunnen vormen completer. Dankzij jouw review kunnen potentiële klanten een meer onderbouwde keuze maken.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Fitchef

Fitchef

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.