5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Hostnet

Hostnet is een bedrijf wat zich richt op ondernemers. Het bedrijf helpt ondernemers met hun online ambities door te ondersteunen et bijvoorbeeld het registreren van domeinnamen, het opzetten van e-mails, het maken van een website, het verhuizen van websites, webhosting, het maken van back-ups, het voorzien van software zoals Microsoft 365 en nog veel meer. Het bedrijf heeft ook een eigen online academy waarmee het ondernemers leert hoe ze online beter kunnen presteren. Hostnet wordt door klanten op Trustpilot met een 4.7 van de 5 punten in totaal beoordeeld op basis van meer dan 400 reviews. Op Google wordt het bedrijf middels meer dan 500 klantreviews beoordeeld met 4.3 van de 5 punten in totaal. Hostnet werkt samen met hoogwaardige partners, waaronder Microsoft, Nominet, CM4All, Spam Experts, Radix, DNS Belgium, Dell, Open Xchange en meer.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Hostnet. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Lees op deze pagina beoordelingen over Hostnet en help anderen door ook jouw ervaringen achter te laten. Ben jij klant bij Hostnet? Deel dan jouw ervaring, in de vorm van een beoordeling. Door te vertellen hoe dit bevalt, van aankoop tot service, of onverhoopte klacht, helpt u anderen een compleet beeld te krijgen. zowel positieve als negatieve ervaringen zijn belangrijk om een betrouwbaar overzicht te ontwikkelen.

Om te zorgen voor onafhankelijke en eerlijke reviews, worden alle geplaatste beoordelingen gecontroleerd en eventueel gemodereerd bij onwaarheden of schending van onze richtlijnen. Help mee om voor iedereen een zo goed mogelijke basis te creëren, door zoveel mogelijk ervaringen en feedback te delen kunnen er betere beslissingen worden genomen in het aankoopproces.

Lees onafhankelijke reviews van klanten over Hostnet! Zie welke ervaringen zij hebben gehad met de aankoop, service en de betrouwbaarheid bij dit bedrijf.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Hostnet

Hostnet

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.