3/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 6/10
(2 Reviews)

Alle reviews

  Aantal reviews: 2
 1. Beoordeling:

  10
  nieuwe camera
  Vandaag een nieuwe camera in mijn Iphone 8 laten zetten bij Fixers Amstelveen. Tijdje geleden een nieuwe batterij. Weer een geweldige service.Vriendelijk personeel ,bekwaam en super snel.Echt een aanbeveling waard. Bedankt.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 2. Beoordeling:

  2
  Fixers is niet betrouwbaar
  Ik heb bij Fixers 9 maanden geleden voor 150 euro het scherm van mijn iPhone laten vervangen. Het vervangende scherm was een Fixers eigen merk ‘premium’, waarop Fixers een levenslange garantie biedt.

  Nu het scherm defect is wil Fixers de garantie echter niet inlossen. De reden is dat er een doorstart heeft plaatsgevonden met een nieuwe eigenaar.

  Alles is exact hetzelfde als voor de doorstart. Zelfde bedrijfsnaam, zelfde winkel, zelfde producten, zelfde garanties. Maar als bestaande klant heb je pech. De nieuwe eigenaar wil wel graag alle waarde en goodwill overnemen maar niet bestaande afspraken met klanten.
  Even van je betalingsverplichtingen afkomen en hup weer door. Buitengewoon treurig dat dit überhaupt kan.

  Het is natuurlijk een duidelijk signaal dat een ‘doorstart’ nodig is. Ze verkopen troep en maken beloftes die ze niet nakomen. Mijn advies is dus ook:

  Doe vooral geen zaken met dit bedrijf. Ze lijken betrouwbaar maar zijn het niet.

  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Fixers

Fixers is een Nederlands bedrijf met meerdere vestigingen dat zich gespecialiseerd heeft in de reparatie van diverse soorten elektronica, voorbeelden hiervan zijn Smartphones, Ipad, MacBook, iMac, Airpods, Laptops, Consoles en SmartWatches. De klant kan ervoor kiezen om het defecte apparaat te brengen bij één van de winkels, maar er kan ook worden gekozen om het defecte artikel te laten ophalen door Fixers. De prijzen voor de reparatiediensten en de locaties van de vestigingen kunnen eenvoudig op de website Fixers.nl worden gevonden, ook kan een reparatie eenvoudig via de website worden aangemeld. Fixers is actief op Facebook en verzameld reviews van klanten op basis van een uitnodiging bij Trustpilot. De klantenservice is te bereiken via de telefoon, het contactformulier, de live chat en middels een bezoek aan een vestiging.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Fixers. De beoordeling van 6/10 is gebaseerd op 2 gecontroleerde reviews met een gemiddelde van 3 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Voordat je in zee gaat met een bedrijf, bijvoorbeeld Fixers, wil je natuurlijk graag weten of deze partij goed wordt beoordeeld door echte klanten en gebruikers. Daarom is het verstandig van te voren de reviews te lezen over Fixers. Is het bedrijf betrouwbaar en houden zij zich aan de afspraken? Is de prijs goed en zijn er bijvoorbeeld echte kortingen, of is de prijs/kwaliteit verhouding zoals je deze zou willen?

Echte reviews worden bij ons geschreven door echte klanten, wij beoordelen elke review handmatig om dit zo goed mogelijk te kunnen waarborgen. Zo krijg jij een betrouwbaar beeld van een bedrijf. Betaalde reviews geven soms een te rooskleurig beeld of reviewsites hebben juist een te negatief beeld. Wij nodigen klanten uit tot het schrijven van echte ervaringen, zowel goed als slecht, voor een realistisch en betrouwbaar verhaal.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Fixers

Fixers

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.