Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews
Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews
Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews

IU

International University of Applied Sciences, ook wel bekend als iu.org, is een internationale universiteit met een aanbod van meer dan 200 verschillende opleidingen in de categorieën: Bachelor, Master en MBA Programma’s. De universiteit is in 1998 opgericht in Duitsland en heeft op dit moment meer dan 85.000 ingeschreven studenten en meer dan 600 mensen personeel. Voor vragen over de universiteit en de opleidingen kan er eenvoudig contact worden opgenomen via telefoon, contactformulier, video-gesprek en live chat. Opleidingen zijn in diverse talen beschikbaar waardoor de universiteit internationaal actief kan zijn. Bekijk details van de opleidingen op de website van iu.org.

Schrijf jij ook een review?

Benieuwd naar ervaringen met de diensten van IU? Dan kun je op deze pagina reviews lezen van echte klanten die jou al voor gingen. Alle reviews zijn gecontroleerd en zorgen voor een zo betrouwbaar en compleet mogelijk beeld van IU. Lees in de reviews ervaringen van andere klanten die de dienst al hebben gebruikt.

Was je onlangs of ben je nog steeds klant van IU, help dan anderen met het verkrijgen van betrouwbare informatie. Laat in een review jouw ervaringen achter op het gebied van bijvoorbeeld service en maak het totale beeld dat we van IU kunnen vormen completer. Dankzij jouw review kunnen potentiële klanten een meer onderbouwde keuze maken.

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn HIER.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Lees reviews en bekijk IU

IU

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.