Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews
Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews
Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews

Rover

Als mensen een oppas nodig hebben voor hun huisdier, kunnen zij gebruik maken van de service van Rover.com. Dit platform, dat ook bereikbaar is via de smartphone app, brengt de mensen samen die graag op dieren willen passen met de mensen die een oppas nodig hebben voor hun huisdier. Je kunt je als oppas aanmelden bij Rover om wat bij te verdienen, en omdat je het leuk vindt om een huisdier te hebben voor kortere tijd. Voor mensen die bijvoorbeeld op vakantie gaan en hun huisdier thuis moeten laten, is het een uitkomst dat er een toegewijde oppas op hun dier kan letten. De mensen die oppas zijn op Rover zijn uitgebreid onderzocht door het platform en worden ook beoordeeld, zodat jij zeker weet dat degene die op jouw hond past voldoet aan jouw verwachtingen. Je kunt invullen op rover.com wat voor hond je hebt en wat voor oppas je zoekt. Is het bijvoorbeeld voldoende als iemand een aantal keer per dag langskomt om de hond uit te laten? Of is het noodzakelijk dat je je hond bij de oppas thuis brengt? Alles is mogelijk, met verschillende kostenplaatjes. Je kunt invullen wat je nodig hebt via Rover.com waarna het bedrijf jou toont welke mogelijkheden er zijn bij jou in de buurt.

Schrijf jij ook een review?

Voordat je in zee gaat met een bedrijf, bijvoorbeeld Rover, wil je natuurlijk graag weten of deze partij goed wordt beoordeeld door echte klanten en gebruikers. Daarom is het verstandig van te voren de reviews te lezen over Rover. Is het bedrijf betrouwbaar en houden zij zich aan de afspraken? Is de prijs goed en zijn er bijvoorbeeld echte kortingen, of is de prijs/kwaliteit verhouding zoals je deze zou willen?

Echte reviews worden bij ons geschreven door echte klanten, wij beoordelen elke review handmatig om dit zo goed mogelijk te kunnen waarborgen. Zo krijg jij een betrouwbaar beeld van een bedrijf. Betaalde reviews geven soms een te rooskleurig beeld of reviewsites hebben juist een te negatief beeld. Wij nodigen klanten uit tot het schrijven van echte ervaringen, zowel goed als slecht, voor een realistisch en betrouwbaar verhaal.

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn HIER.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Lees reviews en bekijk Rover

Rover

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.