5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

OVH Cloud

OVH is een groot dienstverlenend bedrijf dat haar oorsprong heeft in Frankrijk. De hoofdactiviteit van het bedrijf is hosting voor het midden en kleinbedrijf. Het bedrijf heette vroeger OVH, en staat tegenwoordig bekend als OVHCloud. Deze naamswijziging is mede ontstaan om aan te geven dat het bedrijf moderne technieken gebruikt, en om het internationale karakter van het bedrijf aan te geven. Je kunt bij het bedrijf terecht voor een dedicated server, en voor cloudcomputing in de breedste zin. Naar eigen zeggen zijn ze 1 van de marktleiders op het gebied van de Cloud binnen de Europese markt. Alle mogelijkheden voor jou of jouw bedrijf zijn te vinden via OVHCloud.com. De website is beschikbaar in veel verschillende talen zodat klanten in vrijwel alle Europese landen gebruik kunnen maken van de dienstverlening. De meeste diensten zijn beschikbaar als maandabonnement, dat flexibel in te richten is en dient te worden afgesloten voor minimaal 1 jaar. Het bedrijf heeft veel specialisten in dienst die kunnen helpen met het samenstellen van het perfecte pakket voor jouw project of bedrijf. Ook voor eenvoudigere diensten zoals domeinnaam registratie kun je bij het bedrijf terecht.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met OVH Cloud. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Benieuwd naar ervaringen met de diensten van OVH Cloud? Dan kun je op deze pagina reviews lezen van echte klanten die jou al voor gingen. Alle reviews zijn gecontroleerd en zorgen voor een zo betrouwbaar en compleet mogelijk beeld van OVH Cloud. Lees in de reviews ervaringen van andere klanten die de dienst al hebben gebruikt.

Was je onlangs of ben je nog steeds klant van OVH Cloud, help dan anderen met het verkrijgen van betrouwbare informatie. Laat in een review jouw ervaringen achter op het gebied van bijvoorbeeld service en maak het totale beeld dat we van OVH Cloud kunnen vormen completer. Dankzij jouw review kunnen potentiële klanten een meer onderbouwde keuze maken.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk OVH Cloud

OVH Cloud

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.