Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews
Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews
Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews

GoCardless

GoCardless is een bedrijf dat een globaal betalingsnetwerk heeft gecreëerd met als doel om alle soorten bedrijven de mogelijkheid te geven om betalingen, zowel eenmalig als terugkerend, snel en eenvoudig te kunnen innen dankzij geautomatiseerde processen en zonder verborgen kosten. GoCardless kan worden gebruikt voor terugkerende betalingen, factuurbetalingen en ook voor losse snelle en eenvoudige betalingen. Klanten van GoCardless kunnen gebruik maken van een API waarmee op programmatische wijze contact te leggen is met het account zodat er integraties in programma’s en op websites kunnen worden gemaakt voor de gebruikers. Voor vragen kan de klantenservice worden benaderd, deze is telefonisch en via het contactformulier bereikbaar.

Schrijf jij ook een review?

Bij veel dienstverleners ga je een samenwerking voor langere tijd aan. Ben jij benieuwd wat anderen van GoCardless vinden of vonden en of zij betrouwbaar te werk gaan? Lees dan de onafhankelijke reviews om een goed beeld te krijgen van GoCardless. Bijvoorbeeld over de service, klantvriendelijkheid en bereikbaarheid. Ook of de functionaliteit goed bevalt kun je hierin goed beoordelen.

Heb jij een ervaring met GoCardless en wil je deze graag delen met andere potentiele klanten? Die kun je hier schrijven, we nodigen je uit dit zo uitgebreid mogelijk te doen om het platform zo nuttig mogelijk te maken. Echte onafhankelijke reviews zijn namelijk schaars, maar voor het vormen van een goede mening over GoCardless voordat je klant wordt is het wel een zeer goede methode.

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn HIER.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Lees reviews en bekijk GoCardless

GoCardless

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.