Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews
Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews
Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews

Billhop

Het bedrijf Billhop heeft een oplossing bedacht voor mensen die graag met hun creditcard betalen maar waarbij leveranciers of bedrijven deze optie niet bieden. Daar gaat Billhop tussen zitten om te zorgen dat dit toch mogelijk is. Dit heeft meerdere voordelen, zoals het verbeteren van de cashflow van je onderneming of het sparen van punten op je aankopen. De aanschaf die je doet met je Billhop is direct betaald aan je leverancier. Vervolgens wordt dit op termijn verrekend met jouw rekening. Daar zit dus een tijd tussen waarin je nog niet hebt hoeven betalen, waardoor je cashflow verbeterd. De werkzaamheid is gewoon hetzelfde als bij een gewone creditcard, Billhop zorgt er dus voor dat je deze mogelijkheid ook kunt gebruiken als het bedrijf waarbij je wilt betalen deze mogelijkheid eigenlijk niet aanbied.

Schrijf jij ook een review?

Enkele belangrijke dingen bij dienstverleners zijn de prijs/kwaliteit verhouding, mogelijke kortingen, betrouwbaarheid en bereikbaarheid. Veel bedrijven doen hierover beloftes op hun website. Maar kunnen ze deze ook waarmaken? Door reviews te lezen over Billhop van echte klanten en gebruikers krijg je een goed beeld van de diensten. Zo weet jij zeker of Billhop iets voor jou is en betrouwbaar te werk gaat.

De reviews op dit platform worden handmatig gecontroleerd zodat zowel goede als slechte ervaringen van echte klanten komen. Wij raden je aan om bij het kiezen voor een dienstverlener altijd goed vooronderzoek te doen omdat je meestal voor langere tijd in zee gaat met een partij. Als je na het lezen van de beoordelingen overtuigd bent, of juist niet, heb je dit gebaseerd op ervaringen van echte klanten. Als je al gebruiker bent nodigen we je uit je ervaringen hier te delen om toekomstige klanten te helpen en het bedrijf te laten weten wat je van ze vindt.

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn HIER.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Lees reviews en bekijk Billhop

Billhop

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.