Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews
Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews
Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews

Lyreco

Lyreco is een bedrijf dat gespecialiseerd is in alles dat nodig is voor een prettige en goed bevoorraadde werkplek. Het bedrijf is in de loop der jaren uitgegroeid tot één van de marktleiders op dit vlak in Europa. Ze hebben tientallen webshops is evenzoveel verschillende talen. Of het nu gaat om een eenvoudig product zoals een balpen of een multomap, of een gepersonaliseerd artikel of koffiezetapparaat, alles kan worden geleverd uit één van de grote magazijnen van Lyreco. Ook voor de producten die bijvoorbeeld in Azië worden gemaakt heeft het bedrijf een lokale vestiging. Zo kunnen kwaliteit en het gebruik van de juiste, verantwoorde grondstoffen strak in de gaten worden gehouden. Bij Lyreco nemen ze hun effect op het milieu zeer serieus en zijn ze dan ook voorloper op het gebied van duurzaamheid en ecologische producten. De eerste categorie op de webshop is altijd het assortiment groene, ecologische en biologische artikelen die in het assortiment alleen maar prominenter worden.

Schrijf jij ook een review?

Voordat je in zee gaat met een bedrijf, bijvoorbeeld Lyreco, wil je natuurlijk graag weten of deze partij goed wordt beoordeeld door echte klanten en gebruikers. Daarom is het verstandig van te voren de reviews te lezen over Lyreco. Is het bedrijf betrouwbaar en houden zij zich aan de afspraken? Is de prijs goed en zijn er bijvoorbeeld echte kortingen, of is de prijs/kwaliteit verhouding zoals je deze zou willen?

Echte reviews worden bij ons geschreven door echte klanten, wij beoordelen elke review handmatig om dit zo goed mogelijk te kunnen waarborgen. Zo krijg jij een betrouwbaar beeld van een bedrijf. Betaalde reviews geven soms een te rooskleurig beeld of reviewsites hebben juist een te negatief beeld. Wij nodigen klanten uit tot het schrijven van echte ervaringen, zowel goed als slecht, voor een realistisch en betrouwbaar verhaal.

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn HIER.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Lees reviews en bekijk Lyreco

Lyreco

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.