5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

GoTranscript

GoTranscript is een service die wereldwijd wordt gebruikt voor het maken van transcripties van audio. Dit wordt bijvoorbeeld veel gebruikt voor het correct ondertitelen van beeldmateriaal, of het uitschrijven van een gesproken podcast. De service is inmiddels zeer bekend en volgens het bedrijf hebben ze al meer dan 100 miljoen minuten video verwerkt. Ook kan GoTranscript helpen bij vertalingen of buitenlandse ondertiteling. De kwaliteit van de vertalingen en transcripties is zo hoog dat ze ook voor juridische of medische documenten en video’s gebruikt kunnen worden. Je kunt een overzicht van de diensten bekijken via de website GoTranscript.com. Hier vind je ook de verhalen van klanten die jou al voor zijn gegaan, en welke diensten ze allemaal hebben ingezet om hun project te kunnen verwerken. Als je benieuwd bent wat jouw opdracht ongeveer gaat kosten kun je van te voren de kostencalculator gebruiken, hierdoor kom je niet voor verrassingen te staan.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met GoTranscript. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Voordat je in zee gaat met een bedrijf, bijvoorbeeld GoTranscript, wil je natuurlijk graag weten of deze partij goed wordt beoordeeld door echte klanten en gebruikers. Daarom is het verstandig van te voren de reviews te lezen over GoTranscript. Is het bedrijf betrouwbaar en houden zij zich aan de afspraken? Is de prijs goed en zijn er bijvoorbeeld echte kortingen, of is de prijs/kwaliteit verhouding zoals je deze zou willen?

Echte reviews worden bij ons geschreven door echte klanten, wij beoordelen elke review handmatig om dit zo goed mogelijk te kunnen waarborgen. Zo krijg jij een betrouwbaar beeld van een bedrijf. Betaalde reviews geven soms een te rooskleurig beeld of reviewsites hebben juist een te negatief beeld. Wij nodigen klanten uit tot het schrijven van echte ervaringen, zowel goed als slecht, voor een realistisch en betrouwbaar verhaal.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees de reviews en open de website van GoTranscript

Als je hieronder op accepteren klikt, wordt automatisch de website van het bedrijf geopend en kun je op onze website authentieke beoordelingen lezen van echte klanten en bezoekers. Dit kan je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen over een aankoop bij GoTranscript.

Je kunt op onze website meer informatie vinden over hoe we de echtheid van beoordelingen garanderen. Ons privacybeleid en andere relevante informatie kun je ook direct hier vinden. Gebruik de onderstaande knoppen om de bedrijfswebsite te openen en de reviews te lezen, of om deze niet te openen en deze melding te sluiten.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.