5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

HuisAssist

De wereld van de aankoopmakelaars is een markt waar niet veel transparantie is naar de klant toe. Deze klanten zien aankoopmakelaars als een noodzakelijk kwaad en weten van de tevoren vaak niet goed waar ze aan toe zijn. De website van Huisassist.nl wil deze markt openbreken en het proces transparant en inzichtelijk maken. Dit doen ze door een op maat gemaakt traject naar de aankoop van jouw nieuwe huis te maken en jou van te voren al geheel in te lichten over wat ze voor je doen. Ze zorgen voor een onafhankelijke vergelijking tussen alle aanbieders en rekenen hier aan de klant geen extra kosten voor. Naast de aankoopmakelaar zijn er ook diensten op het gebied van hypotheekadviseurs, taxateurs en bijvoorbeeld bouwkundige keuringen. Voor een overzicht van alle mogelijkheden en meer over de gratis dienstverlening van dit platform kun je lezen via de website Huisassist.nl.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met HuisAssist. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Enkele belangrijke dingen bij dienstverleners zijn de prijs/kwaliteit verhouding, mogelijke kortingen, betrouwbaarheid en bereikbaarheid. Veel bedrijven doen hierover beloftes op hun website. Maar kunnen ze deze ook waarmaken? Door reviews te lezen over HuisAssist van echte klanten en gebruikers krijg je een goed beeld van de diensten. Zo weet jij zeker of HuisAssist iets voor jou is en betrouwbaar te werk gaat.

De reviews op dit platform worden handmatig gecontroleerd zodat zowel goede als slechte ervaringen van echte klanten komen. Wij raden je aan om bij het kiezen voor een dienstverlener altijd goed vooronderzoek te doen omdat je meestal voor langere tijd in zee gaat met een partij. Als je na het lezen van de beoordelingen overtuigd bent, of juist niet, heb je dit gebaseerd op ervaringen van echte klanten. Als je al gebruiker bent nodigen we je uit je ervaringen hier te delen om toekomstige klanten te helpen en het bedrijf te laten weten wat je van ze vindt.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees de reviews en open de website van HuisAssist

Als je hieronder op accepteren klikt, wordt automatisch de website van het bedrijf geopend en kun je op onze website authentieke beoordelingen lezen van echte klanten en bezoekers. Dit kan je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen over een aankoop bij HuisAssist.

Je kunt op onze website meer informatie vinden over hoe we de echtheid van beoordelingen garanderen. Ons privacybeleid en andere relevante informatie kun je ook direct hier vinden. Gebruik de onderstaande knoppen om de bedrijfswebsite te openen en de reviews te lezen, of om deze niet te openen en deze melding te sluiten.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.