5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

HostPapa

HostPapa is een webhostingbedrijf dat websitehosting, domeinregistratie, websiteontwerp en andere gerelateerde diensten aanbiedt. Het bedrijf werd opgericht in 2006 en heeft zijn hoofdkantoor in Burlington, Canada, met bijkomende kantoren in de Verenigde Staten, Australië en verschillende Europese landen. HostPapa biedt een breed scala aan webhosting oplossingen, waaronder shared hosting, virtual private servers (VPS) en dedicated servers. Ze bieden ook tools voor het bouwen van websites, e-commerce oplossingen en domeinregistratiediensten. HostPapa beweert betaalbare, betrouwbare en milieuvriendelijke webhostingdiensten te bieden voor bedrijven van elke omvang. Hun diensten kunnen een reeks functies omvatten, waaronder onbeperkte bandbreedte, schijfruimte en e-mailaccounts. Ze bieden ook een 99,9% uptime garantie en gratis website migratie diensten voor degenen die hun website willen overbrengen naar HostPapa’s servers. Naast hun webhosting diensten biedt HostPapa een reeks van website bouw tools en templates om klanten te helpen snel en gemakkelijk professioneel uitziende websites te maken. De website van HostPapa laat zien dat het bedrijf een aantal groene initiatieven heeft geïmplementeerd om de impact op het milieu te verminderen. Deze omvatten het gebruik van hernieuwbare energiebronnen om haar servers van stroom te voorzien, de implementatie van energie-efficiënte koelsystemen en het verminderen van papierafval door gebruik te maken van digitale facturering en communicatie. HostPapa is in de loop der jaren uitgegroeid tot een gerenommeerd webhostingbedrijf dat een reeks hostingoplossingen, tools voor het bouwen van websites en domeinregistratiediensten aanbiedt.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met HostPapa. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Voordat je in zee gaat met een bedrijf, bijvoorbeeld HostPapa, wil je natuurlijk graag weten of deze partij goed wordt beoordeeld door echte klanten en gebruikers. Daarom is het verstandig van te voren de reviews te lezen over HostPapa. Is het bedrijf betrouwbaar en houden zij zich aan de afspraken? Is de prijs goed en zijn er bijvoorbeeld echte kortingen, of is de prijs/kwaliteit verhouding zoals je deze zou willen?

Echte reviews worden bij ons geschreven door echte klanten, wij beoordelen elke review handmatig om dit zo goed mogelijk te kunnen waarborgen. Zo krijg jij een betrouwbaar beeld van een bedrijf. Betaalde reviews geven soms een te rooskleurig beeld of reviewsites hebben juist een te negatief beeld. Wij nodigen klanten uit tot het schrijven van echte ervaringen, zowel goed als slecht, voor een realistisch en betrouwbaar verhaal.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees de reviews en open de website van HostPapa

Als je hieronder op accepteren klikt, wordt automatisch de website van het bedrijf geopend en kun je op onze website authentieke beoordelingen lezen van echte klanten en bezoekers. Dit kan je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen over een aankoop bij HostPapa.

Je kunt op onze website meer informatie vinden over hoe we de echtheid van beoordelingen garanderen. Ons privacybeleid en andere relevante informatie kun je ook direct hier vinden. Gebruik de onderstaande knoppen om de bedrijfswebsite te openen en de reviews te lezen, of om deze niet te openen en deze melding te sluiten.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.