5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

RemoteHub

RemoteHub is een online platform dat bedrijven en telewerkers uit de hele wereld met elkaar in contact brengt. Bedrijven kunnen vacatures voor telewerkers plaatsen en telewerkers kunnen profielen aanmaken om hun vaardigheden en ervaring te tonen. Werknemers op afstand kunnen ook zoeken naar banen die aansluiten bij hun vaardigheden en interesses. Het platform is ontworpen om het voor bedrijven gemakkelijk te maken om werknemers op afstand te vinden en aan te nemen, en voor werknemers op afstand om vacatures te vinden. Dit is vooral relevant in de huidige pandemische context, waarin werken op afstand meer en belangrijker is geworden dan ooit. RemoteHub biedt een scala aan functiecategorieën, waaronder programmering, ontwerp, marketing en klantenservice. Werknemers op afstand kunnen vacatures filteren op categorie, locatie en functietype, en kunnen ook alerts instellen om meldingen te ontvangen van nieuwe vacatures die aan hun criteria voldoen. Het platform bevat ook tools voor projectbeheer en communicatie die het bedrijven en telewerkers gemakkelijk maken om effectief samen te werken. Dit omvat functies zoals tijdregistratie, taakbeheer en videoconferenties. Een van de unieke kenmerken van RemoteHub is de nadruk op het opbouwen van een gemeenschap. Het bedrijf heeft een speciaal Slack-kanaal voor telewerkers, waar zij in contact kunnen komen met andere telewerkers en advies en tips kunnen uitwisselen. RemoteHub organiseert ook online evenementen en webinars om telewerkers te helpen hun vaardigheden te ontwikkelen en in contact te komen met andere professionals. RemoteHub werkt volgens een abonnementsmodel, waarbij bedrijven een bedrag betalen om toegang te krijgen tot de functies van het platform en in contact te komen met telewerkers. Werknemers op afstand kunnen gratis een profiel aanmaken en solliciteren naar vacatures, met de optie om te upgraden naar een premium account voor extra functies en voordelen.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met RemoteHub. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Voordat je in zee gaat met een bedrijf, bijvoorbeeld RemoteHub, wil je natuurlijk graag weten of deze partij goed wordt beoordeeld door echte klanten en gebruikers. Daarom is het verstandig van te voren de reviews te lezen over RemoteHub. Is het bedrijf betrouwbaar en houden zij zich aan de afspraken? Is de prijs goed en zijn er bijvoorbeeld echte kortingen, of is de prijs/kwaliteit verhouding zoals je deze zou willen?

Echte reviews worden bij ons geschreven door echte klanten, wij beoordelen elke review handmatig om dit zo goed mogelijk te kunnen waarborgen. Zo krijg jij een betrouwbaar beeld van een bedrijf. Betaalde reviews geven soms een te rooskleurig beeld of reviewsites hebben juist een te negatief beeld. Wij nodigen klanten uit tot het schrijven van echte ervaringen, zowel goed als slecht, voor een realistisch en betrouwbaar verhaal.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk RemoteHub

RemoteHub

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.