5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

InspectWise

InspectWise is een gespecialiseerde dienst die veiligheid en transparantie garandeert bij het kopen van een gebruikt voertuig. Met behulp van professionele expertise voert InspectWise uitgebreide voertuiginspecties uit, zodat kopers veilige en weloverwogen beslissingen kunnen nemen. Een belangrijk aanbod is het sturen van gekwalificeerde inspecteurs om het potentiële voertuig persoonlijk te inspecteren, waarbij de achtergrond van de verkoper, de geschiedenis van het voertuig en de huidige staat worden onderzocht om eventuele verborgen problemen of misleidende informatie van de verkoper te ontdekken. Naast fysieke inspecties biedt InspectWise gedetailleerde en inzichtelijke rapporten die zowel een macro- als microperspectief van de staat van het voertuig bieden, zodat kopers met vertrouwen kunnen onderhandelen over betere prijzen. Uniek aan hun service is de VIN-codecontrole (Vehicle Identification Number), een essentieel hulpmiddel dat kopers wordt aangeraden te gebruiken om ervoor te zorgen dat de geschiedenis en de staat van het voertuig grondig worden gecontroleerd om ervoor te zorgen dat ze overeenkomen met de beweringen van de verkoper.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met InspectWise. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Voordat je in zee gaat met een bedrijf, bijvoorbeeld InspectWise, wil je natuurlijk graag weten of deze partij goed wordt beoordeeld door echte klanten en gebruikers. Daarom is het verstandig van te voren de reviews te lezen over InspectWise. Is het bedrijf betrouwbaar en houden zij zich aan de afspraken? Is de prijs goed en zijn er bijvoorbeeld echte kortingen, of is de prijs/kwaliteit verhouding zoals je deze zou willen?

Echte reviews worden bij ons geschreven door echte klanten, wij beoordelen elke review handmatig om dit zo goed mogelijk te kunnen waarborgen. Zo krijg jij een betrouwbaar beeld van een bedrijf. Betaalde reviews geven soms een te rooskleurig beeld of reviewsites hebben juist een te negatief beeld. Wij nodigen klanten uit tot het schrijven van echte ervaringen, zowel goed als slecht, voor een realistisch en betrouwbaar verhaal.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees de reviews en open de website van InspectWise

Als je hieronder op accepteren klikt, wordt automatisch de website van het bedrijf geopend en kun je op onze website authentieke beoordelingen lezen van echte klanten en bezoekers. Dit kan je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen over een aankoop bij InspectWise.

Je kunt op onze website meer informatie vinden over hoe we de echtheid van beoordelingen garanderen. Ons privacybeleid en andere relevante informatie kun je ook direct hier vinden. Gebruik de onderstaande knoppen om de bedrijfswebsite te openen en de reviews te lezen, of om deze niet te openen en deze melding te sluiten.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.